Dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren pek çok kurumun üyesi yaklaşık 300 İslam alimi, Müslümanları ABD ürünlerini boykot etmeye çağırdı.
Suudi Arabistan'ın, ABD'ye Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararından vazgeçme çağrısında bulunduğu bildirildi.
İsrail askerlerince gözaltına alınan Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'ye getiriliyor.
Azad Keşmir Meclis Başkanı Kadir, "Türkiye, Pakistan ve Hindistan'a diyalog masasına dönmeleri için çağrıda bulunabilir. Hindistan, sınırın diğer tarafındaki Azad Keşmir'de sivillere a
Bitcoin üretilmesi için gerekli olan yüksek miktarda elektrik enerjisi nedeniyle dijital para biriminin yakın gelecekte cazibesini kaybedeceği belirtiliyor. Citigroup tarafından yapılan bir ara
Mustafa Şentop, kanundaki yasaklamanın kaldırılması halinde AK Parti-MHP ittifakının mümkün olabileceğini söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, "Bu şartlar altında tüm Filistinli siyasi taraflar ile tüm Müslümanların uyanık olması ve ABD ile İsrail'in uygulamalarına güçlü bir şekilde karşılık ve
Mardin Artuklu Üniversitesinde son teknolojik sistemle donatılan kütüphanede, Türkçe, İngilizce, Arapça, Kürtçe, Süryanice ve Farsça 100 binden fazla kitap bulunuyor.
CHP'li Beşiktaş Belediyesi, Mevlana'yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus etkinliğiyle, Hristiyan bayramı olan Noel etkinliğini bir arada düzenleme kararı aldı. Karar büyük tepki çekti.
Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu Gayt, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararına dair, "ABD, bu adaletsiz ve tehlikeli kararından vazgeçmeli." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Akif Beki, gazeteci Ruşen Çakır'ın programında 28 Şubat'ta kendisini bugünden daha özgür ifade ettiğini s�
Kırgızistan, Orta Asya'da ateistlere karşı ciddi ihlaller bulunmayan tek ülke
25'e yakın İsrail askerinin gözaltına aldığı 14 yaşındaki Fevzi El-Cunidi'nin nerede tutulduğu belli oldu.
İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa surlarının yanında yer alan tarihi Müslüman Bab el-Rahme kabristanlığına baskın düzenleyerek iki Filistinli genci
Mısır'da Filistin'e destek yürüyüşüne çıkan bir göstericinin pankartında yazılan yazı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.