HAKKARİ Valiliği'nin sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Yüksekova İlçesi'nde polis, hendek kapatma ve barikat kaldırma operasyonu yaptı.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 'terör' alarmı en üst seviyeye yükseltilerek şehir merkezine askeri araçlar konuşlandırıldı.
ABD’nin en büyük beş silah ve savunma şirketinin piyasa değeri, Arap Baharı ve Suriye savaşı süresince büyük artış gösterdi.
Belçika merkezli Irkçılığa Karşı Avrupa Ağı Direktörü Michael Privot'a göre İslamofobi yükselmeye devam edecek. Bu da IŞİD’in Müslümanları kutuplaştırma stratejisine çok uygun b
MHP’de kongre yarışı başlıyor. Sinan Oğan, Cumartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla Genel Merkez’e parti tüzüğünde seçimli olağanüstü kongre yapılmasını sağlayacak d
HDP'li Leyla Zana, “Büyük Türk milleti” yerine “Büyük Türkiye milleti” dediği için milletvekili yemini geçersiz sayıldı. Oysa ilk olarak 2011’de daha sonra ise Deniz Baykal’ın Meclis
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği gerekçesiyle fezleke hazırladı
İran’da uyuşturucu bağımlısı kadınların sayı yüzde 4’den yüzde 10’a yükseldi.
İçişleri Bakanlığınca, Hatay'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 10 milyon 926 bin adet captagon ele geçirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, toplu ulaşımda kullanılan İstanbulkart'ın alışveriş ve diğer şehircilik uygulamalarında da kullanılabilecek nakit para kartına dönüştü
Mustafa Kemal, bir ulus devlet meydana getirmek için planlı bir şekilde 1925 tarihinden öncesini reddederek, büyük bir kopuşu başlattı ve yaşattı.
Son İstanbul sarsıntıları sonrası Türkiye depremi tekrar hatırladı, Cumhuriyet tarihi boyunca yıkıcı etkisi büyük olan beş depremle sarsıldı.
Hükümetten Cemaat ile mücadelede yeni bir hamle geldi. Vakıf üniversiteleri yönetmeliği değişti. YÖK'e vakıf üniversitelerini kapatma yönünde geniş yetkiler geldi. Kapatılan yüksekö�
Peşmerge Komutanı General Kahraman Kemal, Şengal'i kurtarma operasyonunda Türk subaylarının verdiği eğitimin büyük önemi olduğunu söyledi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Silvan'da güvenlik görevlilerine hakaret ettiği iddiasıyla HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında soruşturma başlattı.