Today's Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan yargılandığı davada 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Türkiye'nin, Brüksel saldırganlarından birini geçen yıl sınır dışı ettiğini ve saldırganın isteği ile Hollanda'ya gönderdiğini açıklaması, Lahey yönetimini zor durumda bıraktı.
Yeni Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer, ''DAEŞ'i kim, ne zaman, nasıl ve nerede kurdu?'' başlıklı yazısında DAEŞ'le ilgili çarpıcı detaylara yer verdi
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, PYD'nin demokrasi konusunda çok samimi görünmediğini söyledi.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı kuruluşunun 88. yıldönünümünde mevcut yönetime karşı direnişi sürdüreceğini açıkladı.
Irak yönetiminin, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni (IKBY) eski petrol ve bütçe anlaşmasını yürürlüğe koymaya ya da yeni bir anlaşma imzalamaya çağırdığı bildirildi.
Zaman'ın eski yayın yönetmeni Sevgi Akarçeşme henüz 1-2 gün önce 'Türkiye'de güvenliğim yok' diyerek Brüksel'e gitmişti.
Brüksel'deki patlamalar sonrası saldırılarla ilgili bilgi ve uyarılar televizyon kanalları, haber siteleri ve sosyal medyada sık sık paylaşıldı, kamuoyu sürekli olarak bilgilendirildi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Tüm Kürd kardeşlerimin Newroz Bayramı 'nı kutlayarak 'Biz Kürtleri
Belçika yönetiminin izniyle Brüksel'e kurulan terör örgütü PKK çadırı Brüksel polisi tarafından koruma altına alındı.
Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Akarçeşme, Zaman Grubuna kayyum atandıktan sonra Belçika'ya iltica etti ve Türkiye'de bir açık hava hapishanesinde olduğunu savundu
İsrail Genelkurmay Başkanı Vekili General Yair Golan; Erdoğan’ın yönetimde kaldığı sürece “sorunlu bir kurum” olacağını iddia etti.
Su İdaresi Başkanı Şanti, İsrail yönetiminin sınır bölgelerinde kuyular kazmak suretiyle su çalması sonucu Gazze Şeridi'ndeki mevcut su sıkıntısının daha da arttığını söyledi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı PKK'nın üst düzey yöneticileri hakkında kırmızı bülten talep etti
Mesud Barzani önderliğindeki Erbil yönetiminin, hak iddia ettiği 78 bin kilometre karelik sahanın 71 bin kilometrekaresini kontrolü altına aldığı belirtiliyor.