ABD Başkanı Barack Obama’nın tarihi Arjantin ziyaretinin ilk gününü Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri yönetimine destek verme, ikinci gününün ise geçmişin yaralarını sarma üzeri
Suriye Türkleri Derneği Genel Sekreteri Ahmed Vezir, 'Şuan için çekilme sadece havadan oldu. Türkmendağı ve Cebel Ekrad'da savaşı halen Ruslar yönetiyor.' dedi.
ABD yönetimi, Suriye Devlet Başkanı Esed’in geleceği konusundaki görüşlerinin değiştiği iddialarını yalanladı.
Hakkari'de sözde "öz yönetim" ilanına ilişkin davada aralarında Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu'nun da bulunduğu 8 sanık on beşer, bir sanık 16 yıl hapisle cezalandırıldı, 2 sanık b
Tahran yönetimi, füze kapasitesini daha da güçlendireceğini belirtti.
Sosyal medyanın algı yönetiminin en etkili silahlarından biri olduğunu belirten uzmanlar, sosyal medya üzerinden gerçekleşen sahte içerikli paylaşımların, yanlış yönlendirmelere ve halk
Today's Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan yargılandığı davada 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Türkiye'nin, Brüksel saldırganlarından birini geçen yıl sınır dışı ettiğini ve saldırganın isteği ile Hollanda'ya gönderdiğini açıklaması, Lahey yönetimini zor durumda bıraktı.
Yeni Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer, ''DAEŞ'i kim, ne zaman, nasıl ve nerede kurdu?'' başlıklı yazısında DAEŞ'le ilgili çarpıcı detaylara yer verdi
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, PYD'nin demokrasi konusunda çok samimi görünmediğini söyledi.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı kuruluşunun 88. yıldönünümünde mevcut yönetime karşı direnişi sürdüreceğini açıkladı.
Irak yönetiminin, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni (IKBY) eski petrol ve bütçe anlaşmasını yürürlüğe koymaya ya da yeni bir anlaşma imzalamaya çağırdığı bildirildi.
Zaman'ın eski yayın yönetmeni Sevgi Akarçeşme henüz 1-2 gün önce 'Türkiye'de güvenliğim yok' diyerek Brüksel'e gitmişti.
Brüksel'deki patlamalar sonrası saldırılarla ilgili bilgi ve uyarılar televizyon kanalları, haber siteleri ve sosyal medyada sık sık paylaşıldı, kamuoyu sürekli olarak bilgilendirildi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Tüm Kürd kardeşlerimin Newroz Bayramı 'nı kutlayarak 'Biz Kürtleri