Çatışmaların ve sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaklaşık 2,5 aydan beri dükkânından uzak kalan esnaf iş yapabilmek için farklı yöntemler gelişt
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye ile Suudi Arabistan'ın Suriye'ye kara operasyonu düzenleyeceği iddialarını yanıtladı.
Erdoğan, Türkiye'nin terör örgütlerinin yuvalandığı her yerde gerekli gördüğü her türlü operasyonu yapma hakkına sahip olduğunu söyledi.
Uluslararası Af Örgütü'nün Kriz Müdahale Programı Yöneticisi Tirana Hassan, katıldığı televizyon programında, Rusya'nın Suriye'de savaş suçu işlediğini söyledi.
Kuzey Kore Halk Ordusu Genelkurmay Başkanlığına Güvenlik Bakanı Ri Myong-su atandı. Önceki Genelkurmay Başkanı General Ri Yong-gil'in idam edildiği ileri sürülmüştü.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Tarım Bakanı Abdulsettar Mecit, Irak'ta gerçekleştirdiği ziyareti esnasında alçak koltuk krizi yaşandı.
Suriye'nin katliamcı Devlet Başkanı Beşşar Esed, Türkiye'nin Suriye topraklarına girmesi durumunda, terörist muamelesi yapılacağını söyledi.
İçişleri Bakanı Ala, Ankara'daki terör saldırısına dair "PKK'nın uzantısı bir örgütlenme üzerine açıklama yaparak YPG'yi aklama operasyonunun doğru olacağı kanaatine varmışlar. Ö
Hepimiz bir dönem zihnimizi kurcalayan başarısızlık duygusu ile karşılaşırız. Aslında korkmak gayet insani bir durum. Önemli olan onun bizi yıpratmasına izin vermeden, nasıl bir motivas
Kolombiya La Modelo cezaevinde yapılan soruşturmada kanalizasyon sisteminde 100'den fazla ceset bulundu.
Rusya’da milyonlarca dolar yatırım yapmış olabilirsiniz, eviniz, hatta Rus eşiniz olabilir, 20 yıldır yasal olarak Rusya’da yaşayan bir yabancı olabilirsiniz.
Eski başbakanlardan Erbakan'ın çocukluğu gerçek bilgilerden yola çıkarak çocuklara yönelik hikaye şeklinde kurgulandı
Türkiye-Rusya arasındaki krizin savaş ihtimalini gündeme getirmesi gözleri Rusya’nın Gürcistan ve Ukrayna’da çıkardığı krizleri yönetemeyen, Kırım’ın ilhakına göz yuman Kuzey Atla
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmesinin ardından, iki ülkenin içeriğe dair yayınladıkları metinde iki farklılık göze çarpıyordu: ‘Türkiye'nin meşru m
Fas, ülkesindeki Arap Birliği zirvesinin önce ertelenmesini istedi sonra da ev sahipliği yapmayacağını açıkladı. Rabat yönetimi, gerekçesinde Arap Birliği’ni bir birlik olmamakla, buna r