Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen grup toplantısında yaptığı konuşmada, 'Türkiye S400 savunma sistemlerini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi
ABD yönetimi, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü'nün Irak'ta bağlantılı olduğu belirtilen şirket ve iki yöneticisine yaptırım kararı aldı.
Türkiye, son dönemde Almanya başta olmak üzere bazı Batı Avrupa ülkelerinde Müslüman topluma ait camilere yönelik saldırılarda meydana gelen artışın kaygı verici olduğunu bildirdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Nathan Sales'in, Türkiye'yi ziyaret ederek, birtakım resmi temaslarda bulunacağı belirtildi.
Adana Valiliğine yapılan saldırıyla ilgili, PKK'nın sözde Akdeniz metropol sorumlusunun da içinde olduğu 3 sanık 1100'er yıl hapse çarptırıldı.
''ekümeniklik'' sözcüğü iki anlamda kullanılmaktadır. Birincisi, genel olarak Ortodoks, Protestan ve Katolik kiliselerin tek bir kilise haline gelmesidir. Bunu sağlamak için çalışmalar ve
Siirt’ten İstanbul’a geliyordum. Benim geleceğimi bilen bir arkadaşım, “Hocam İstanbul Hava Alanı şehre çok uzak; müsaade edersen, o gün benim kardeşim hava alanına gelip seni arabas
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulundu.
2016 yılında Vodafone Park çevresinde, 39'u polis 46 kişinin şehit edildiği bombalı saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri Hakkari'de yakalandı.
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısı sornası gazetecilerin sorularını cevapladı.
İlhami Işık; nam- ı diğer Balıkçı… Kamuoyu onu uzun yıllardır devletle PKK arasında yaşanan görüşmelerden tanıyor. Taraflar arasında arabuluculuk yapmış, görüşmelere ilişkin
Aydın Ünal: 1936’da Almanya’da Yahudilerin kütüphanelere, pilajlara, parklara, yüzme havuzlarına girmeleri, kaldırımları kullanmaları yasaklanmıştı.
ABD Başkanı Donald Trump, Meksika ile müzakere ettiği göç anlaşmasına ilişkin detayları yanlışlıkla ifşa etti. Anlaşmaya göre, Meksika 45 gün içinde göç akışını azaltamazsa, b�
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım kararsız seçmenlere seslendi ve "Kararsızlık iyi bir şey değil, kararınızı verin" dedi. Yıldırım, "Beni Binali Yıldırı
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada, eski İçişleri Bakanı ve eski İstanbul Valisi Muammer Güler tanık olarak ifade verdi. Güler, Dink'in Sabiha