Cihan ve Samayolu Haber, 'yerel kaynaklara' dayandırarak TSK'nın dün gece Kuzey Irak'taki PKK mevzilerine düzenlediği hava operasyonunda sivillerin yaralandığına dair bir haber yayınladı.
HDP'den yapılan açıklamada askeri operasyonların ve gözaltıların durdurulması istendi, 'Konuşarak ve müzakere ile çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur' denildi.
Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 uçakları dört yıl aradan sonra Kuzey Irak'taki PKK kamplarını vurdu. Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan uçaklar PKK'nın Zap, Gare, Haftanin, Me
IŞİD'e karşı düzenlenen hava operasyonu gece harekatları için özel donanıma sahip LANTIRN filo gerçekleştirdi. Operasyonu, 3 F-16 12 dakikada bitirdi.
Başbakanlık'tan IŞİD'e hava operasyonu hakkında açıklama yapıldı.
PKK, silahların bırakılması için başvurulması gereken yerin Öcalan olduğunu açıklayan HDP Eş Başkanı Demirtaş'a PKK'dan "Yanlış bir politika" denilerek itiraz geldi
Kilis'te bir astsubayın, Suriye'deki IŞİD üyelerince öldürülmesinin ardından, örgütün Türkiye sınırına yakın hedefleri üç F-16 tarafından vuruldu. Operasyonda IŞİD'e ait iki karar
Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nin IŞİD mevzilerini vurdu. TSK tanklarının Suriye'ye ateş açtığı, bir IŞİD militanının
Ceylanpınar'daki evlerinde PKK'nın saldırısıyla öldürülen iki polis için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene emniyet müdürünün sözleri damga vurdu.
Alican Vural'ın babası, cenazeye katılmak üzere Samsun'dan gelen 70 kişilik sosyalist partili grubu cenazeye aldırmadı.
Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde meydana gelen saldırıyla ilgili “silahlanma” çağrısı yapan ve daha sonra çark ederek sözlerinin çarpıtıldığını söyleyen HDP Eş Genel Başkanı
Suruç'taki hain saldırıda hayatını kaybeden Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını söyleyen baba, HDP'lilerin cenazeyi propaganda aracı
Şanlıurfa Ceylanpınar'da 2 polis şehit edildi. Şanlıurfa Valisi, polislerin evlerinde vurulmuş halde bulunduğunu, olayın terör bağlantısının araştırıldığını açıkladı.
ABD'li tekstil firması Abercrombie&Fitch, başörtülü olduğu için iş başvurusunu reddettiği kadına 25 bin dolar ödemeyi kabul etti.
Afganistan'da ABD ordusunun bir güvenlik kontrol noktasına düzenlediği hava bombardımanında 14 Afgan askeri öldü.