Rakamlar Batı Yaka'daki insan hakları ihlallerinin boyutunu ortaya koyduğu gibi, 2014'ün ilk ayı olan Ocak'ta bu konuda ihlallerin had safhaya ulaştığını da gösteriyor.
Rusların uzun süredir heyecanla beklediği Soçi Kış Olimpiyatları şimdiden ilginç rekorlara imza attı. Olimpiyatların yapılabilmesi büyük ölçüde Türk müteahhitlerin sayesinde oldu.
Youtube'a sızan bir telefon görüşmesinde AB'ye karşı küfürlü bir ifade kullandığı iddia edilen ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland özür diledi.
Güney Kore'deki aileler, yasalar gereği Kuzey Kore'deki yakınlarına mektup ya da e-posta gönderme hakkından mahrum. Ancak Kuzey Kore'nin attığı son adım bu konuda bir umut ışığı yaratt�
Çin tarafından tutuklanan Uygur akademisyen İlham Tohti, tutuklanmadan önce doldurduğu ses kaydında intihar ettiği yönündeki iddialara inanmamasını istiyor
Soçi'de düzenlenecek kış olimpiyatlarının açılışına katılacak Başbakan Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesinin planlandığı bildirildi
BM raporuna göre, 20 yıl sonra dünya genelindeki yıllık kansere yakalanma sayısı iki kat artarak 22 milyona çıkacak.
Bakan Davutoğlu, "Suriye’deki gelişmeler artık herhangi bir siyasi sorunun çok ötesine geçmiştir. Bir insanlık trajedisidir" dedi.
Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde yer alan ve Esed rejiminin 200 gündür abluka altında tuttuğu Yermuk Mülteci Kampı'na, gıda ve ilaç girişine hala izin verilmiyor.
Sağlık Bakanlığının Türkiye sınırları içerisine giren her ilacın takibini yürüttüğü İlaç Takip Sistemi'nden (İTS) artık vatandaşlar da akıllı telefonları aracılığıyla yara
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye rejimi geçiş hükümetini tartışmayacaklarını söylüyor, o zaman Cenevre'de ne işiniz var?" dedi.
Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Bilgiç, "Türkiye’de El-Kaide terör örgütüne bağlı üslerin bulunduğu yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Böyle bir durum sözkonusu olamaz
Çobanbey Hudut Karakolu devriye ekiplerine Suriye tarafından hafif silahlarla ateş açan IŞİD grubuna tank, ağır makineli ve Fırtına obüsleriyle karşılık verildi
Fransa’da özellikle başörtülü kadınlara yönelik saldırılardaki artışın endişe verici boyutlara ulaştığı belirtildi.
İstanbul merkezli operasyon kapsamında tutuklanan iş adamı Rıza Sarraf'ın mal varlığına uygulanan tedbir kararı kaldırıldı.