Vali Talal Barazi, lojistik sebeplerle kentteki yardım ve tahliye faaliyetlerinin bir süre duracağını söyledi.
Suriye son dönemde muhalif gruplara karşı savaşan Irak Şam İslam Devleti üç gündür devam eden çatışmaların sonucunda ülkenin doğusundaki Deyr Ez Zor kentinden çekildi.
Uzun bir koşunun ikinci ayağı bugün başlıyor. Brahimi’nin Suriye'deki krize çözüm için ilk tur görüşmelerinde ısrarla vurguladığı gibi kısa sürede “mucize” beklenmemeli. Ancak he
Kanser dünyayı tehdit etmeye devam ederken araştırmalar, kanser vakalarının önümüzdeki yıllarda artacağını gösteriyor. Peki, kansere yol açtığını bildiğimiz halde kötü alışkanl
Birleşmiş Milletler, Vatikan’ı çocuk istismarına karşı yeterince harekete geçmemek ve sorumluları adalete teslim etmemekle suçladı. Vatikan'dan da sert bir yanıt geldi.
Münih Güvenlik Konferansı'na Ukrayna, Suriye, İran ve casusluk skandalı gölgesindeki transatlantik ilişkiler damgasını vurdu. Konferans, Rusya ile Batı arasında çekişmeye sahne oldu.
İran ve Türkiye bölgede halk iradesinin ülke yönetimlerine yansıması ve nispi istikrarları nedeniyle ayrıcalıklı bir konumda bulunmaktadır
Bakan Davutoğlu, "Suriye’deki gelişmeler artık herhangi bir siyasi sorunun çok ötesine geçmiştir. Bir insanlık trajedisidir" dedi.
Mısır'da şiddet eylemlerine karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı
Sağlık Bakanlığının Türkiye sınırları içerisine giren her ilacın takibini yürüttüğü İlaç Takip Sistemi'nden (İTS) artık vatandaşlar da akıllı telefonları aracılığıyla yara
Türkiye'nin ihracatı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 0,4 azalarak 151 milyar 869 milyon dolar oldu.
Humus'taki saldırıda yaralanarak Türkiye'ye getirilen Üsteğmen Hocog, Esed askerleri tarafından uygulanan sistematik işkenceyi anlattı.
KTYG Genel Başkanı Memiş, "Kaplama lastik kulllanılması yolcu güvenliğini tehlikeye atmaktır" dedi.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "2014 yılını sağlıklı beslenme ve hareket yılı ilan ettik" dedi.
İÜ Veteriner Fakültesi, Türkiye'nin ilk transgenetik çiftlik hayvanını ürettiklerini duyurdu.