İstanbul'da İETT otobüsünde Pakistanlı iki mülteci IŞİD'li diye polise ihbar edildi. Polis pasaportları olmadığı belirlenen iki mülteciyi gözaltına aldı
İstanbul'da bazı örgütlere yönelik operasyonda şu ana kadar 36'sı yabancı uyruklu 98 kişi gözaltına alındı.
Çamlıca Camisi'ne ulaşımı kolaylaştıracak olan Altunizade- Çamlıca metrosunun ihalesinin 17 Ağustos'ta gerçekleşeceği bildirildi.
Mersin'in Tarsus ilçesinde, Suruç'taki terör saldırısını bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grup polisle çatıştı. Göstericilerinden polise atmak istediği molotof elinde patladı.
TSK'nın DAEŞ'e ait 2 karargah ve toplanma merkezine yapılan hava saldırıda 35 DAEŞ'linin öldürüldüğü bilgisi doğrulandı.
ABD ile Türkiye'nin İncirlik hava üssünün silahlı drone'lar tarafından kullanılması konusunda anlaştığı, buna karşılık sınırda 90 kilometrelik bir alanda da uçuşa yasak bölge olar
Başbakanlık'tan IŞİD'e hava operasyonu hakkında açıklama yapıldı.
PKK, silahların bırakılması için başvurulması gereken yerin Öcalan olduğunu açıklayan HDP Eş Başkanı Demirtaş'a PKK'dan "Yanlış bir politika" denilerek itiraz geldi
Suriye ve Irak’ta peş peşe yenilgiler alan DAEŞ, örgütün motivasyonunu ayakta tutabilmek için 700 canlı bombayı devreye sokuyor.
Anayasa Mahkemesi, dershanelerin dönüştürülmesine ilişkin kanunun iptaline ilişkin gerekçeli kararını yayımladı. Kararda dershanelerin doğurduğu sakıncalara karşı önlem almak yerine
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Türk Telekom'un internet fiyatlarını ucuzlatacak kampanyasını onayladı.
İstanbul'un fethinin anlatıldığı, dünyanın tek tam panoramik müzesi Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni 6 yılda 4 milyon 860 bin kişi ziyaret etti.
Amerika'da geçtiğimiz Şubat ayında öldürülen 3 Müslüman öğrenciden Deah Barakat'ın babası erkek kardeşi Barakat'ın, Suriyeli mülteci çocukların diş tedavisini yapma hayalini gerçek
İzmir Uluslararası Biyotıp ve Genom Enstitüsü, kanserden kuş gribine, Kırım-Kongo kanamalı ateşinden tüberküloza kadar pek çok hastalığa çare arayacak.
Yunanistan'ı kurtarmaya çalışan AB ülkelerinin toplam 12 trilyon Euro borcu olduğu açıklandı.