Cumhuriyet tarihinin en büyük cami kompleksi olacak şekilde planlanan Çamlıca Camii’nde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.
ÖSO Şukur Gab Tugayı, Rus subaylar ile Esed rejim subaylarının toplantı yaptığı bir esnada TOW tanksavar füzesiyle saldırı düzenlediğini ve birçok subayı öldürdüğünü açıkladı.
Hz. Fatıma’yı ne kadar tanıyoruz? Onun Müslüman kızlar ve hanımlar için bir örnek olduğunun farkında mıyız?
İran Devrim Muhafızları Komutanı Mina Faciası’nın intikamını Suud’dan almaya hazır olduklarını ifaderek Arabistanı sert bir dille tehdit etti.
AA ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hazırlanan kitapta Suriyeli savaş mağduru kadınların dramını anlatan 40 fotoğraf yer alıyor.
Rusya'nın IŞİD'e karşı yaptığı hava operasyonlarından sonra, IŞİD'in kaçırdığı Türk askeri Serter Taş'ın yerinin değiştirildiği bildirildi.
Öğrencilerin derslerine ve üniversiteye hazırlanmalarına yardımcı olmak için başlatılan ücretsiz destekleme kurslarında ilk ders yapıldı. 2.7 milyon öğrenciyle eğitime başlayan kursl
İnternette en çok arananlar arasında ilk 5’te yer alan ‘rüya tabirleri’ sitelerinin günlük ziyaretçi sayısı 700 bine ulaşıyor. Tıklanma sayısındaki artışla kazançlar, 20 bin liray�
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, İskilipli Atıf Hoca'nın idamının cumhuriyet tarihinin en tartışmalı hadiselerinden biri olduğunu belirterek, "Ben Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bak
Türkiye, insansız hava aracı (İHA) teknolojisinde son yıllarda dev adımlar attı. 23 bin feet/7 km yükseklikte 18 saat görev yapacak şekilde tasarlanan BLOK-A tipi ANKA'ların tamamlanmasın�
Bilecik'in Yenipazar ilçesinde 6 ortaklı 4 bin lira değerindeki kurbanlık bayramdan 10 gün sonra yakalandı.
IŞİD tarafından gönderilen mesajda aralarında Kosova Başbakanının da yer aldığı bölge ülkeleri liderlerinin tehdit edildiği iddia edildi.
Barzani, Rusya, 'IŞİD'e karşı savaşta Peşmerge güçlerini desteklerse buna seviniriz' dedi.
ABD ve koalisyon uçaklarının Afganistan’da bir hastaneyi bombalaması sonucu ölenlerin sayısı 19’a çıkarken, BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeid Ra'ad Al Hussein saldırının ‘savaş
İstanbul'da; Balkan Tarihi Konuşmaları, İşkodra Medreseleri ve Alimleri başlığıyla ikinci kez gerçekleştirildi. İşkodra İl Müftüsü Muhammed Sütari' nin konuşmacı olduğu program; B