Sultan Abdülhamit Han Tugayı'na esir düşen rejim askeri, ''Rejimden kaçmak isteyen birçok asker var ama ölüm korkusu nedeniyle kaçamıyor. Bizi zorla savaştırıyorlar' dedi.
Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretle ilgili Başbakanlıktan açıklama geldi. Açıklamaya göre, Türk askerinin faaliyetleri sürec
Brent petrolün varil fiyatı, 38,88 dolarla 31 Aralık 2008 tarihinden bu yana gördüğü en düşük seviyeye geriledi.
Iraklı Şii lider Ayetullah Ali Sistani isim vermeden Türkiye'nin Musul'daki askerlerini eleştirdi.
Kara sınırları ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde alınan etkili tedbirler sonucunda, IŞİD Terör Örgütü mensubu teröristlerden yakalananların sayısında önemli ölçüde artış gözlen
"Asrın güreşçisi" unvanı bulunan Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atandı.
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Eski Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş serbest bırakıldı.
Suudi Arabistan'ın, Suriye'de güvenlik, istikrar ve adaleti sağlamayı ve ülkenin güvenli ve istikrarlı hale gelmesini önemsediği bildirildi.
Toplamda 25 bin sığınmacıyı şubat sonuna kadar ülkeye getirme sözü veren Kanada, ilk Suriyeli sığınmacı kafilesine merhaba dedi. Havalimanında sığınmacıları karşılayan Başbakan T
Gruptakiler, açıklamalarının ardından “Irkçı” anlamına gelen büyük bir pankartı inşası devam eden otelin girişindeki Trump yazılı reklam panosunun önüne bıraktı.
Terör örgütü PKK, Türkiye'nin, hava sahasını ihlal eden Rus uçağını 24 Kasım'da düşürmesinden sonra başlayan Türkiye-Rusya krizini fırsata çevirmek için harekete geçti. Kandil'de
İnşa edilecek yeni sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminalleri ile Türkiye'nin Rusya'ya olan bağımlılığı da ciddi oranda azalacak.
"Dünya İnsan Hakları Günü'nde İnsan Hakları Perspektifinde Mültecilik” sempozyumunda göçmen dramı ele alındı. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Teröre b
Pentagon, istihbarat toplama ve terörle mücadele kapsamında kullanılacak yeni üs planını Beyaz Saray’a sundu. Plana göre yeni üsler Güneydoğu Asya, Afrika ve Ortadoğu’da kurulacak.
Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi'ne gönderilen mektupta beyaz toz çıkması üzerine kuruluşun binası boşaltıldı