Antalya'da "Sütunlü Konak" adlı binanın önüne konulan Roma dönemine ait 2 bin yıllık iki mermer sütun, Antalya Müzesine taşındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Almanya'nın Hamburg kentinde G20 Zirvesi kapsamında yapacakları görüşmede, Türk Akım Doğalgaz Boru Hattı ve
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın basın açıklaması yaptı. Kalın 11- 16 Temmuz arasında 15 Temmuz anma haftası düzenleneceğini ve Erdoğan'ın da demokrasi nöbetine katılacağ
ABD'nin, 2017-2026 yıllarında nükleer gücünü geliştirmek ve güncellemek için 400 milyar dolar harcayacağı tahmin ediliyor.
Dışişleri Bakanlığı, İskenderun Limanı’ndan İzmit Limanı’na hareket halindeki Türk bayraklı M/V ACT adlı kuru yük gemisine Yunan Sahil Güvenlik botu tarafın yapılan saldırıyı kı
Ege Denizi'nde Türk bayraklı yük gemisine Yunan Sahil Güvenliği tarafından ateş açıldı. Marmaris'ten harekete geçen 2 Türk sahil güvenlik botu olay yerine ulaştı.
Filistin Devlet Başkanı Abbas Afrikalı liderlere "İsrail'i kabul etmeyin" çağrısı
Belçika'nın Flaman bölgesi hükümeti, "FETÖ üyelerinin hedef alındığı" gerekçesiyle ülkedeki en büyük cami Fatih Camisi'ni tanımadığını açıkladı.
Katar, Suudi Arabistan ve diğer körfez ülkelerinin sunduğu 13 maddelik listeye cevabını verdi. Talep cevabı Kuveyt'e teslim edildi.
Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Jazirah gazetesi yazarlarından El Anzi, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'i İslam'da Allah'la ilişkilendirilen sıfatlarla anınca infial yarattı. Gaze
Suriye'deki kriz başladığından beri Türkiye'nin atacağı her adım öncesinde ABD devreye girdi. Oyalama ve provokasyonlarıyla süreci sabote etmeye çalışan ABD, terör örgütleri PKK ve DE
Meclis'te başörtüsü takması sebebiyle vatandaşlıktan çıkarılan Merve Kavakçı yeniden T.C. kimliğine kavuştu.
Sosyal medyada son günlerde İstanbul otelleri ile ilgili garip bir iddia dolaşıyor... O iddiaya göre otellerde kapasitelerinin 3-4 misli müşteri bulunuyor... İstanbul Valiliği bu söylenti ü
İstanbul Büyükçekmece’de, yardım toplamak için Ayşe Çakır’la görüşen iki kadın, “Bu evde haram para var, parayı okuyalım” diyerek Çakır’ın 2 bin 300 TL’sini çarptılar.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abzulaziz, Körfez'de devam eden Katar krizi nedeniyle G20 zirvesine katılmayacağını açıkladı.