Almanya Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, AB'nin Türkiye'deki sığınmacılar için ayırdığı kaynağı sürüncemeli ödemesini eleştirdi.
Kandil’in “Göktürk” paniği telsize takıldı: İnsansız kanatlar (İHA) hepinizi kuş gibi avladı. Şimdi bir de o fırlatılan (Göktürk-1) çıktı. Hepimizi zor günler bekliyor.
Sabah Gaetesi Yazarı Mamhut Övür de Rusya'ya gidiş yolunda Başbakan'ın yanında yer aldı. Köşe yazısında Rusya ziyaretinin ayrıntılarını anlatan Övür, "beklenenden sıcak geçti" dedi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ,Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Olağan Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda konuştu.
Terör örgütü PKK’lıları korkusu telsize takıldı. Kandil'in Türkiye sınırları içinde bulunan ve sözde grup sorumlularıyla yaptığı konuşma ‘’Hepinizi kuş gibi avladı. Şimdi bir
24 Kasım'da Suriye'deki Türk askerlerine yönelik düzenlenen saldırının Suriye Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalarda NATO karargâhlarının FETÖ yuvası haline geldiği ortaya çıktı. Örgütle bağı olduğu ortaya çıkan NATO’da görevli 23
Türkiye yol boyu AB ile sürekli sorun yaşamıştır. 2013 yılında yaşanan sorunlar üzerine dönemin başbakanı Erdoğan, 25 Ocak 2013 tarihinde, AB ile ilgili şikâyetlerini dile getirerek Pu
Mavi Marmara Davası'nın 15. duruşması bugün 14:00'da Çağlayan Adliyesinde 1. Ağır Ceza Mahkemesinin duruşma salonunda gerçekleşecek.
Suriye krizi Türkiye’de birçok kesimin asıl sadakatinin nereye olduğuna dair kuvvetli ipuçları verdi.
Terör örgütlerinin koruyucusu Avrupa Birliği, Türkiye ile ilgili yeni bir skandala daha imza attı. AB, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), Avrupa Yargı Kurulları Ağı'ndaki (ENCJ
Türkiye-Rusya ilişkilerinin önce normalleşmesi ardından da gelişmesi yönünde önemli adımlar atılıyor. İlişkilerin geliştirilmesi konusuna kimsenin itirazının olmadığı anlaşılmakl
Türkiye 1918’in Türkiyesi değildir” diyor Sayın Cumhurbaşkanı. Bu, bir tarih muhasebesinin ortasındaki cümle. Öncesi var, bugünü var.
Bugün de İsviçre'de katıldığı bir programda Türkiye aleyhinde kara propaganda yapan Can Dündar'a konuşma sonrası UETD İsviçre Başkanı Murat Şahin'den beklemediği bir tepki geldi.
Türkiye’nin, OECD kapsamındaki Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı (PISA) sınavında yaşadığı düşüş, eğitim sistemini yeniden tartışmaya açtı. 2015 yılını kapsayan sı