Sosyal Medya

Genel

Kandil'de ''Göktürk'' Paniği

Kandil’in “Göktürk” paniği telsize takıldı: İnsansız kanatlar (İHA) hepinizi kuş gibi avladı. Şimdi bir de o fırlatılan (Göktürk-1) çıktı. Hepimizi zor günler bekliyor.



andil'in, Türkiye'deki PKK'nın sözde 5 saha sorumlusuyla yaptığı telsiz konuÅŸmasında panik ve korku içinde olduÄŸu ortaya çıktı. DeÅŸifre olan telsiz konuÅŸmalarında teröristlerin, "Ä°nsansız kanatlar hepinizi kuÅŸ gibi avlıyor. 10 yılda vermediÄŸimiz zayiatı son 1 yılda verdik. Åžimdi bir de o fırlatılan (Göktürk-1) çıktı" dediÄŸi öğrenildi.

SÖZDE SORUMLULARLA KONUŞUYOR

Kandil'in Türkiye sınırları içinde bulunan ve sözde Botan (Siirt, Şırnak ve Mardin), Dersim (Tunceli, Sivas, Erzincan ve Karadeniz Bölgesi), Orta Saha (Diyarbakır, Bingöl, Erzurum, Muş ve Elazığ, Bitlis), Zagros (Ağrı, Van ve Hakkâri) ve Akdeniz (Hatay-Osmaniye-Adıyaman- Kahramanmaraş) olarak adlandırdığı grup sorumlularıyla yaptığı konuşma deşifre oldu. Kandil'in 'Roj' telsiz koduyla çağrı yaparak yapılan o konuşma:

Roj: (Kandil) sırayla Munzur- Toros -Zagros-Garzan-Zinar-Cudi- Zaza ve Serhat kodlarına çaÄŸrı yapıyor. Bu kodları kullanan teröristler sırayla: Bu yoldayım (Kanaldayım) diyerek cevap veriyor.

UZAYA FIRLATMIÅžLAR

 Roj: BaÅŸkanlık, Zagros- Botan-Zagros Dersim ve Cudi sahalarında verilen kayıpların neredeyse tamamı kanatsız araçlara ( Ä°HA'lar ve Bayraktar), hevallerin (ArkadaÅŸların) sorumluluÄŸunun bilinçsiz ve plansız ÅŸekilde hareketlerinden dolayı kendilerini deÅŸifre etme hatalarından olduÄŸunu belirlemiÅŸtir. Son 1 yılda kaybettiÄŸimiz heval sayısı bu sahalarda son 10 yılda kaybettiklerimizden daha fazla sayıda olduÄŸunu gösteriyor.
 Roj: BaÅŸkanlık özellikle bu konuda adeta bir kuÅŸ gibi avlanan hevallerin kaybından sorumlu olanlar, sizlerin cezalandıracağını bildirir. Düşman bu kanatsızlara ÅŸimdi bir de uzaya fırlattığını eklemiÅŸtir. Hepimizi çok daha zor günlerin beklediÄŸinin farkında mısınız. Kış uykusuna erken mi yattınız?

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleÅŸtirilen operasyonda; saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK üyesi 5 terörist ölü ele geçirildi. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ise ihbar üzerine Nusaybin karayolu Galericiler Sitesi yakınlarında operasyon düzenleyen polis, bomba yüklü bir otomobil ele geçirdi. Ä°pek Yolu'na 200 metre mesafede bulunan otomobil, kontrollü olarak patlatıldı.

'KÖYLÜLERE GÜVENMEYİN'

Mardin'de güvenlik güçlerinin vatandaÅŸ desteÄŸiyle yürüttüğü operasyonlarla ağır darbe alan PKK'lı teröristlerin, "Köylülere güvenmeyin" uyarısı telsiz konuÅŸmalarında yer aldı. Mardin'de bir yılda öldürülen terörist sayısı 600'ü aÅŸtı.

Kaynak:sabah

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.