Almanya'da iç istihbarat örgütünün başkanı Hans George Maassen, 'Türkiye'yi müttefik olarak değil hasım olarak gördüklerini' söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alman dostlarıma, tüm dünyaya şunu hatırlatmak istiyorum; Türkiye'yi karalamaya gücünüz yetmez. Bu tür şeylerle de bizi korkutmaya gücünüz hiç yetmez." dedi.
Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatan İsrail'e yurt genelinde protestolarla tepki gösterildi
Amerikalı belgesel yapımcısı Mark Hall, 'Amerikalıların vergilerini Türkiye’deki darbeyi yapmak için kullandılar' açıklamasını yaptı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Türk Patent ve Marka Kurumunun, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin TMSF'ye devrini gerçekleştirdiğini açıkladı.
Alman gazetesi Bild, Türkiye ile büyüyen gerginlik nedeniyle Almanya'nın Ankara ile arasındaki silah anlaşmalarını askıya aldığını yazdı.
Başbakanlığı döneminde Türkiye düşmanlığıyla tanınan Nuri el Maliki, yine şaşırtmadı.
Ege Denizi'nde 6,3 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Yunanistan'da 2 kişi yaşamını yitirdi. Ölen 2 kişiden birinin Türk olduğu iddia edildi.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel’in ekonomiyi bulandırmaya yönelik açıklamalarına Alman Bosch’tan anlamlı yanıt geldi.
Kudüs’teki son İsrail saldırısı, bugün yatsı namazı sonrası yaşandı. Onlarca yaralının arasında Türkler olduğu da öğrenildi.
İç kanamalarımızı durdurmadan Siyonizmin karşısında duramayız… Şii-Sünni…Selefi-Sufi…Cemaat-Tarikat…Arap-Acem…Türk-Kürt…Mezhep-Hizip… kavgaları bizde takat mı bıraktı?
Kudüs'e gelen Türk ziyaretçiler, İsrail'in Mescid-i Aksa'nın kapılarına koyduğu metal arama dedektörlerine tepki gösteren Filistinlilere destek vererek, namazlarını Harem-i Şerif'in kapı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye hakkındaki açıklamalarıyla ilgili, "Türk milletinin hiçbir tehdit ve şantaj karşısında boyun eğmediğini
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye hakkındaki açıklamalarıyla ilgili, "Türk milletinin hiçbir tehdit ve şantaj karşısında boyun eğmediğini
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Alman şirketlerinin Türkiye'de soruşturulduğu iddialarını yalanladı.