Pakistan'da en az 3 kişi Baça Han Üniversitesi'ni hedef aldı. Üniversite yerleşkesinden patlama ve silah sesleri yükseldi. Reuters'a göre 1 kişi öldü, en az 50 kişi de yaralandı.
Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Şaban Ali Düzgün, IŞİD’e dini yanıtın nasıl verilebileceğini anlattı. İslam âlimlerinin IŞİD ile baş etmeye çalışırken neden z
Afyonkarahisar'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti.
Pakistan, nükleer savaş başlığı taşıma kapasitesine sahip balistik füze denemesinde bulundu.
2014 yerel seçimleri öncesinde Feshane'de kendisine hakaret eden Mustafa Suver isimli kişiye yumruk attığı iddiasıyla yargılanan Mustafa Sarıgül hakkında karar açıklandı. "Basit yaralama
Türk hacker Skorksy ve arkadaşları, İran’ın Cumhurbaşkanlığı sitesini hackledi.
Avrupa’da sığınmacı krizi devam ediyor. Hollanda’da sığınmacı karşıtları polisle çatıştı
Amerika Georgetown Üniversitesinden siyasi analist ve araştırmacı Makram Rabah, Madaya'daki açlığın çarpıcı gerçekliğini ve sivil halkın açlığa mahkûm edilmesindeki asıl sebepleri A
ODTÜ'de PKK sevicisi 1100 akademisyene karşı hazırlanan bildiriye imza atan profesörün fotoğrafları okulun çeşitli yerlerine asıldı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin, Çınar saldırısı sonrasında olay yerine müdahalede kasıtlı veya ihmalli olduğu suçlamasıyla başlatıldı.
Bir aile düşünün. Baba bir üniversitede hoca, anne ise doktor. Ülkemiz şartlarında orta gelirin çok üzerinde. Pek çok çocuk böyle varlıklı bir ailede yaşamak ister.
"Bu bildirinin haysiyet ve mantığı yok"
Sigara karşıtı politikalarıyla bilinen Türkmenistan'da tütün ve benzeri ürünlerin satışları ülke genelinde yasaklandı.
İngiliz yardım kuruluşu Oxfam'ın raporuna göre dünyanın en zengin yüzde 1'lik kesiminin serveti, geri kalan yüzde 99'luk kesimin servetinin toplamına eşit.
28 Şubat cuntası İstanbul Üniversitesi arşivinde bulunan birçok belgeyi de çöpe atmış!