Savunma sanayiinin önemli kurumu ASELSAN, silah sanayii için geliştirdiği elektrikli motor sistemini sivil hayata uygulayacak. Bu kapsamda elektrikli otobüs üretecek kurum, duraklarda şarj olan
Suriye'de savaşan Ceyş'ül Muhacirin vel Ensar grubunun lideri Selahaddin Şişani, önemli mesajlar içeren bir röportaj verdi. Ummetislam.Net'te yayınlanan röportajda Şişani, Suriye'deki yaba
ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile İranlı mevkidaşı Zarif, nükleer müzakerelerde ilerleme sağlandığını açıkladı. Ancak Kerry'e göre 'zorlu süreç' devam ediyor.
Türkiye'de yağışlı ve soğuk hava etkisini sürdürürken yarın da Balkanlar'dan gelen yeni bir soğuk ve yağışlı sistemin daha etkisine girecek.
AB hikayesi gerçekte hiç başlamamıştı; gelinen nokta bunun artık gizlenemez hale gelmesidir. Sorun, zaten kabul edilmeyeceğimiz AB’nin yerine kendi değerler sistemimizi inşa edip etmeyeceğ
Mersin'de katledilen Özgecan Aslan'ın katil zanlıları ilk mahkemede 'Adalet karşısında boynumuz kıldan incedir' ifadeleriyle hakime seslendiler. Zanlıların bu ifadesi 'İyi halden faydalanma
Suriye ordusuna ait hava savunma sistemlerinin, Lazkiye'nin kuzey kırsalında bir uçağı düşürdüğü iddia ediliyor.
Irak Dışişleri Bakanlığı, Ezher Şeyhi’nin hükümet güçlerine destek veren Şii milisleri eleştiren açıklamaları üzerine Mısır’ın Bağdat Büyükelçisi’ni çağırarak nota verdi.
Suriye İhvanı Genel Sekreteri Velid, "ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin açıklamaları şaşırtıcı ve olumsuz" dedi.
Irak Dışişleri Bakanlığı, Ezher Şeyhi’nin hükümet güçlerine destek veren Şii milisleri eleştiren açıklamaları üzerine Mısır’ın Bağdat Büyükelçisi’ni çağırarak nota verdi.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad dün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriye ile müzakereye yeşil ışık yakan sözlerine yanıt verdi.
Şii milislerin ele geçirdikleri kontrol noktalarında, İran'ın dini lideri Ali Hamaney, Humeyni ve Iraklı Şii llider Sistani'nin posterleri dikkati çekiyor.
Bu yıl hacca gidecekler için kura çekiminin ardından kayıtlar başladı. Hacı adayları bu yıl randevulu sistemle il müftülüğüne çağrılmasına rağmen yoğunluk oluştuğu görüldü.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Hor Namhong ile yaptığı heyetler arası görüşmelerin ardından yapılan ortak basın toplant�
Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahı olan Bolu Dağında sis nedeniyle görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü.