Uygurlar, Çin'in yayınladığı Beyaz Kitap'ta terörist olarak nitelendirilmelerine tepki gösterdi
Aydın’ın Didim ilçesi açıklarında yurt dışına kaçmaya çalışan ve şişme botun batması sonucu denizde kalan Suriye uyruklu 14 kaçak kurtarıldı. Ege Denizi'nde son 3 günde kurtarıla
Bazı bölgelerde aşırı yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bin 200'ü geçti.
Eski Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Hafız, 'Türkiye'nin yardımları olmasaydı otuz bin olan şehit sayımız şimdi belki bir milyona ulaşmıştı' dedi.
İstanbul Emniyeti, yarın Taksim'e çıkan çok sayıda cadde, sokak ve kritik noktanın trafiğe kapatılacağını açıkladı...
Hindistan'da aşırı sıcak hava ve su sıkıntısı sebebiyle ölenlerin sayısı 1826’ya ulaştı. Ölümlerin büyük çoğunluğu son birkaç gün içinde gerçekleşti.
KPSS sorularının sızdırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmanın Ankara merkezli dalgasında 29 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada toplam tutuklu sayısı 89'a yükseldi.
İngiliz Economist dergisi, sayılı günler kalan seçimin nabzını tuttu ve seçimin galibini ilan etti.
Irak’ın başkenti Bağdat’ta Babil ve Cristal otellerinin otoparklarına bombalı araçlarla saldırı düzenlendi. Saldırılarda en az 10 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
Hindistan'da bir haftadır süren aşırı sıcaklar nedeniyle ölenlerin sayısı bin 200'e yaklaştı. Sıcaklığın 50 dereceye kadar yükseldiği ülkede yetkililer, halka 'evden çıkmayın' tav
Dünya genelindeki aç sayısı çeyrek asır önce 1 milyarın üzerindeyken, bugün 800 milyonun altına düştü.
IŞİDe yakın bir internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan'da yapılan ve çok sayıda Suudi Arabistan vatandaşının öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, Türkçeyi resmi çalışma dili olarak kabul eden ve Türkiye'nin üye sayısını 12'den 18'e çıkarmayı öngören yasayı onayladı.
Suriye'nin Palmira kentini ele geçiren IŞİD, kentteki hapishanede bulunan çok sayıda mahkumu serbest bıraktı. Serbest bırakılanlar arasında uzun yıllardır kayıp olan Lübnanlıların da b
Türkiye, Suriye sınırında devriye gezen jetlerin sayısını 2'den 10'a çıkardı