Cem Garipoğlu'nun intiharı sonrası ortaya atılan iddialar üzerine Münevver Karabulut’un ailesi savcılığa başvuruyor.
İngiltere Savunma Bakanlığı, 12 askerden oluşan "özel bir ekibin" Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüne karşı savaşan Kürt peşmergeleri eğittiğini açıkladı.
Diyarbakır'da Kobani'ye destek için düzenlenen eylemlerde çıkan çatışmalarda 12 kişi hayatını kaybetti. Kentte çatışanların 1990'lı yılların Hizbullah hareketinden doğan Hür Dava P
Suriye'de IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasında çıkan çatışmalardan kaçan 190 bin sığınmacıya kucak açan Türkiye, misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
Terör örgütü IŞİD militanlarının hava saldırılarını çok ilginç bir yöntemle engellediği ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan son yaşanan olaylarda kitap yakılmasını sert bir dille eleştirdi.
Başbakan Davutoğlu, Malatya dönüşü uçakta net mesajlar verdi: Yol haritası belli, HDP'liler de her şeyden haberdardı. Buna rağmen 'çözüm sürecini bozarım' diye şantaj yaptılar. Bize
Frederik Novvicki, Polonezköy'ün namı yurt dışına yayılmış icraatçı muhtarı... Köyün ilk camisini de yapan gayrimüslim muhtar, son seçimlerde yüzde 51 oy aldı. Onun en önemli özell
Suudi Arabistan'dan dönen 2 kişinin Corona Virüsü şüphesiyle hastaneye sevk edildiği belirtildi.
İnternet dolandırıcılarının son numarası herkesi yine çok şaşırttı.
Terör örgütü IŞİD'in saldırıları bahane edilerek yapılan izinsiz gösteriler nedeniyle Diyarbakır, Mardin ve Siirt'te 57 kişi tutuklandı
Bugün yapılacak olan HSYK seçimleri öncesinde bir grup siyasetçi ve gazeteci, Ortaköy’de bir teknede toplantı halinde görüntülendi.
ABD, IŞİD’e karşı Türkiye ile işbirliğini güçlendirmek için Ankara’ya askeri heyet gönderecek. Ancak uzmanlar görüşmelerden bir ortak plan çıkacağı konusunda şüpheli.
Türkiye’nin olası kara harekâtını değerlendiren Ortadoğu uzmanı Prof.Dr. Udo Steinbach, Türkiye‘nin bölgeye doğrudan müdahale etmemesini stratejik olarak doğru bulduğunu söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'den IŞİD saldırısı altındaki Kobani'yle ilgili yeni bir açıklama geldi. Kürtler Kobani'de Türk askeri istemiyor