Diyarbakır Ulu Cami İmamı Mehmet Sait Yaz, "Etrafımız kan ve revan, memleketimizde asayiş ve huzur yok. Toplumun üstünde sindirme politikaları var. Kuran`ı Kerim etrafında çember olmalıy�
Yüksekova'da sivil kıyafetli üç askerin şehit edilmesi ile ilgili açıklama yapan PKK, olayla ilgilerinin olmadığını duyurdu.
Kobani'yi ele geçirmek isteyen IŞİD'in Türkiye'nin sınır kapısı Mürşitpınar'ı vurmasının nedeni belli oldu.
Bu yıl Kutsal Topraklardaydık. Haber peşinde koşarken Hac farizasını da tamamladık. Peki Hac’da ne gördük, ne yaşadık?
Türkiye Diyanet Vakfı, Arnavutluk'un başkenti Tiran'a Balkanların en büyük camisini yapmaya hazırlanıyor.
Kolombiya'da hükümet, FARC gerillaları ile barış müzakerelerinde yol alıyor. Santos, çözüm sonrası süreçte Avrupa ülkelerini göreve çağırdı.
Katar'ın Esad'la savaşta Suriyeli muhaliflere sağladığı Çin yapımı uçaksavar füzesi "FN6"ların IŞİD'in eline geçtiğini iddia edildi.
Validebağ Korusu'nun yanında yapılması planlanan caminin şantiyesi önünde eylemcilere polis müdahale etti.
''Kobani üzerinde laik Batı'nın radikal İslam'a karşı özgürlük savaşı imajının pekiştirilmesi ve Batılı medya kanallarının bilinçli algı kampanyasıyla buna katılması bu bileşim
Tarsus ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur`an ziyafetine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, programda toplumda Kur`an sevgisinin artmasına yönelik çalışmaların yapılması gerek
Kobani'nin IŞİD tarafından saldırıya uğraması üzerine medyanın sadece buraya yoğunlaşması ve diğer bölgelerinde olanları görmezden gelmesi, Suriyelilerin tepkiye neden oluyor.
Gazze'de BM binası önünde toplanan halk, bölgenin imarı konusunda verilen sözlerin tutulması için gösteri yaptı
Tekstil sektörü, işçi maliyetlerini düşürmek için Suriyelileri çalıştırırken İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, gerekirse Bangladeş'ten de işçi getirilebileceğini söylüyor
Pakistan ve İran sınırında son günlerde yaşanan gerilimlere son vermek için ateşkes sağlandı.
Kobani'deki çatışmalarda yaralananlar Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getiriliyor