Dün motorine gelen indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarında indirim geldi. Otogaza ise zam yapıldı.
TSK jetleri Kuzey Irak'ta bulunan PKK kamplarına yönelik hava operasyonu gerçekleştirdi.
Ankara dış politika da bugüne değin Riyad’a arka çıktı fakat analistlere göre son anlaşmazlıkta İran’ı göz ardı etmek kaybetmeğe sebep olabilir.
Kamboçya'da Kızıl Kmerler döneminde Çam Müslüman azınlığına yapılan işkenceler açılan davalar sonucunda yeniden gündeme geldi
Kayseri’de ’paralel devlet yapılanması’ soruşturması kapsamında yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP genel başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.
Irakta petrol bütçesindeki anlaşmazlıktan sonra Bağdat ve IKYB ilişkileri kötüleşti. Bu sorunların yenisi olarak Kürtlerin Irak ordusundan ayrılması gösteriliyor.
HSYK, Zekeriya Öz, Celal Kara, Mehmet Yüzgeç ve Süleyman Karaçöl’ün meslekten ihraçlarına karşı yapılan itirazı reddetti
Halkların birbirleriyle değil, taşıdıkları inançları ve düşünceleriyle hesaplaşmaya ihtiyaçları vardır.
Üst düzey dışişleri kaynaklarının Al Jazeera'ye verdiği bilgiye göre, Türkiye'nin Avrupa Birliği ile müzakere sürecinde siyasi tıkanma aşılıyor; teknik detaylarda ise karşılıklı o
Rusya'da muhalif gazeteci ve yazar Vladimir Pribılovskiy, Moskova'daki evinde ölü bulundu.
Almanya İçişleri Bakanı, Sultanahmet Meydanı'nda dün meydana gelen patlamanın ardından yaptığı açıklamda "Türkiye'ye rahatlıkla gelebilirsiniz sorun yok" mesajı gönderdi
Genelkurmay, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda 12 Ocak günü 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Siirt’te terör örgütü propagandası yaptıkları ileri sürülen 110 kamu görevlisi hakkında idari soruşturma başlatıldı.
ODTÜ yerleşkesindeki gerginlikle ilgili Prof. Dr. Acar hakkındaki suç duyurusuna ilişkin görevsizlik kararı verilip dosya YÖK'e gönderdi.