KCK Yürütme Konseyi Başkanı Cemil Bayık, 'Tezkere ile PKK'ye açıktan savaş ilan edilmiştir. Tezkerenin kabulüyle Türkiye barış sürecini sona erdirmiştir' dediği iddia edildi.
250 kriptolu telefonun kimlere verileceğine MGK Genel Sekreterliği karar verecek. Telefonların numaraları TÜBİTAK’a dahi bildirilmeyecek
Bingöl'de önceki akşam yaşanan kanlı saldırının emrini, "3'lü komite" olarak da bilinen terör örgütü bölge sorumluları verdi.
Cem Garipoğlu ile bir dönem aynı koğuşta kalan işadamı Korkmaz Yiğit, “Hiç intihar edebilecek bir çocuk gibi gözükmüyordu” dedi.
Van'da IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde rastgele ateş açılması sonucu yaralanan Yunus Aktaş, yaşamını yitirdi.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Orgeneral Özel'in, ABD'li mevkidaşı Dempsey'in yaptığı toplantı davetine katılamamasına yanlış anlamlar yüklendiği belirtilerek, "Kon
Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Avukat Yunus Akyol Demirtaş ve HDP'li yöneticilerin 'silahlı isyan' suçunu işledikleri gerekçesiyle müebbet hapse mah
Kobani eylemleri başladığından beri alarmda olan AVM’lerde güvenlik ve personele takviye yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde konuşuyore
Atalay, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında IŞİD’in Suriye sınırındaki Kobani’ye yönelik saldırıları nedeniyle Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşanan şidde
Bingöl'de İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e silahlı saldırının, PKK’nın dağ kadrosunun telsiz görüşmeleriyle deşifre olduğu öne sürüldü.
Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer, şehirde yaptıkları operasyonda dudakları uçuklatacak düzeyde cephane ele geçirdiklerini söyledi.
Başbakan'ın Malatya ziyaretinde konvoyunda kaza oldu. Aralarında AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ve AK Partili vekil Fahrettin Poyraz'ın aracının da bulunduğu bazı ara�
Genelkurmay Başkanlığı, Bingöl'deki emniyet müdürüne yönelik saldırıyla ilgili yapılan açıklamada olaydan PKK'nın sorumlu olduğu dile getirildi.