Van-Başkale karayolu üzerinde bulunan ve araçla 45 dakikalık zorlu tırmanış gerektiren Güzeldere Geçidi güvenli bir yola dönüştürülüyor.
Isparta'nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarında işçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Alman yazar Günter Wallraff, IŞİD'e karşı savaşmak üzere Federal Alman Ordusundan bir gönüllü birliği kurularak gönderilmesini, Türkiye'ye de anladığı dilden konuşulmasını teklif et
ABD Başkanı Barack Obama, Washington'da 21 koalisyon ülkesinin askeri liderleri ile IŞİD'e karşı mücadeleyi görüşmek için katıldığı toplantıda, insani yardımlara da değinerek, bu in
Paralel yapının hakim ve savcılara yönelik yaptığı hukuksuz uygulamalarla güven kaybına neden olduğu yargıda yeni sayfa açılıyor. HSYK'nın yeni üyesi Mehmet Yılmaz, "Adliyelere ölü
IKBY'de yapılan Kürt liderler toplantısı sırasında konuşan PYD Başkanı Salih Müslim, IŞİD'in Kürtlere karşı kurulduğunu savundu ve Türkiye'nin tek yanlı kararlarından rahatsız oldu
İsrail Savunma Bakanı Yalon, Filistinliler ile bir çözüm arayışı içinde olmadıklarını, fakat krizi idare etmek için çaba sarf ettiklerini ifade ederek Filistin'in sadece özerk bir yöne
BDDK, Ziraat Bankası’na faizsiz bankacılık yapmak için katılım bankası kurma izni verdi. Kurulacak katılım bankasının sermayesi 300 milyon dolar olacak.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş gündeme ilişkin konuştu.
PKK'nın saldırılarına TSK anında cevap verdi. Bölgeye özel harekat timleri gönderildi. Malatya’dan kalkan jetler de PKK'yı vurdu.
Koalisyon güçlerinin dün 21 hava saldırısı düzenlediği Kobani’de YPG güçleri, kentin en önemli mevzilerin Til Şehir tepesini geri aldı.
Meclis'e gelen sürpriz yargı paketi şüphe ve delil şartı aranmadan ve süre sınırı olmadan iletişimin tespit edilmesini öngörüyor.
45 milyar dolara malolacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattının yapımı konusunda Türk ve Azeri taraflar imzayı attı. Hattın yüzde 80’ini 6 Türk Türk firması y
ABD Başkanı Obama, koalisyon ülkelerinin askeri liderlerinin IŞİD ile mücadelenin sadece askeri bir kampanya olamayacağında mutabık kaldığını söyledi.
ABD Başkanı Barack Obama, Ebola virüsüne karşı, New York'taki JFK Havaalanı'ndan başlamak üzere bazı havaalanlarında ek tarama önlemleri kurulacağını söyledi.