The Economist dergisi, silahsızlanma çağrısının bazı HDP'liler tarafından 'Öcalan elimizi zayıflattı' yorumlarına neden olduğunu yazdı.
Türkiye, olası bir Musul harekâtına ön cephe yerine perde gerisinden destek verecek. Ankara hem karada hem de havada aktif bir pozisyon üstlenmeyi düşünmezken, masada üç seçenek var
Halifeliğin kaldırılmasının ardından, son halifenin kızının sürgün gecesini anlatan hatıralarını Murat Bardakçı köşesine taşıdı.
Fetvameclisi.com internet sitesinde takipçiler tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Nureddin Yıldız, bir takipçisinin gönderdiği 'Futbol Masum Bir Oyun mu Kitlesel Bir Uyuşturucu mu?''
Irak'ta ABD işgalinin ardından ülkede 1,5 milyondan fazla kadının dul, 3 milyondan fazla çocuğun yetim kaldığını söylendi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Mardin İl Kadın Kolları Kongresi'nde konuştu.
F-4 kazalarını değerlendiren Uçak ve Uzay Bilimleri Profesörü Ahmet Nuri Yüksel, modernizasyon işinin nasıl İsrail'e verildiğini anlattı.
Çocuk hayatımızın neresinde sorusu sıkça sorulmalı ve cevabı mutlaka tartışılmalıdır. Çocukla birlikte olduğumuz süre kadar, bu süre içinde nasıl vakit geçirdiğimiz de önemlidir.
Tel Aviv'de Netanyahu karşıtlarının toplandığı mitingde konuşan eski MOSSAD Başkanı Dagan, İsrail'in en kötü krizini yaşadığını söyledi
Umut etmek iman etmenin kazancıdır. Umudu diri tutarak kötü şeyleri yokluğa tevdi edebiliriz. O yüzden bugün yaşadıklarımızdan korkma yerine aşma ve onu olumlu hale dönüştürmenin çab
Diyanet dergisindeki yazıda “Müminin dijital ortamdaki davranış ve tutumlarına, sanal ilişkilerine inancının yön vermesi gerekir ” denildi.
Edirnedeki nehirlerin debisi yükselmeye başlayınca nehir kenarındaki işletmeler önlem almaya başladı
KPSS sorularını hazırlayan komisyonda oldukları izlenimi vererek eğitim seti satan İhtiyaç Yayıncılık, Reklam Kurulu tarafından 50 bin TL para cezasına çarptırıldı.
Gezi parkı eylemlerine destek veren sanatçılar, Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümünde "hayatı durdurma" çağrısı yaptı.
Rizeli ev hanımı Nuriye Kaputoğlu Gürcistan’da tuzağa düşürülerek cezaevine atılan kocasını kurtarmak için başlattığı hukuk mücadelesi sonucunda, bir çok diplomatın başaramadığ