Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'ye seslenerek, Çözüm Süreci'ni kendilerinden başka sürdüren olmayacağını belirtti.
Keşmir'de yeterli yatırımlar olmadığı için özellikle yetim kızların geleceği konusunda büyük belirsizlikler var...
Konya merkezli 'Paralel Yapı' soruşturma kapsamında, eski Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, gözaltına alındı.
Ukrayna'da ateşkese rağmen Rusya yanlısı ayrılıkçılarla ordu birlikleri arasında çıkan çatışmalarda 4 kişi hayatını kaybetti.
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, HDP’ye yönelik saldırıları düzenleyen terör örgütü DHKP-C’ye teşekkür etti.
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Kano kentinde Efendimiz Hazreti Muhammed'e (SAV) hakaret etmekle suçlanan bir din adamının cezalandırılmasını isteyen yüzlerce kişi şeriat mahkemesini ateşe v
Diyarbakır'da Cuma çıkışında 72 Mursi için Şeyh Said Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis gazlı müdahalede bulundu. Daha sonra meydanda toplanan 72 STK temsilcileri Mısır yönetimini
İHH ve AFAD ekibi denizde mahsur kalan yaklaşık 6 bin Arakanlı Müslüman mülteci için acil insani yardım ulaştırmak üzere bölgeye ulaştı
Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz üzerine kurulan ilk ve tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Davutoğlu ve Erdoğan'ın ortalık katılımıyla açıldı.
Konya merkezli "Paralel Yapı" soruşturmasında, eski YÖK Başkan Vekili Çalış ile eski Emniyet Müdürü Atayün'ün de arasında bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
28 Şubat darbe döneminde 14 yaşında cezaevine atılıp idama mahkûm edilen Yakup Köse, Pazartesi günü tahliye oluyor.
Türkiye'deki 1 milyon 100 bin sertifikanın ehliyete dönüştürülmesi için adayların 29 Mayıs'a kadar ilgili trafik müdürlüklerine müracaat etmesi gerekiyor.
Gülen yayınladığı 'Savaş ve Hile' isimli yeni 'sohbet'inde Cemaat'in devlet kurumlarına sızmasıyla ilgili konuştu.
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.
Komünist Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un, askerlere daha fazla pilav vermedikleri için üst düzey subayları öldürttüğü iddia edildi.