Ceylanpınar'daki evlerinde PKK'nın saldırısıyla öldürülen iki polis için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene emniyet müdürünün sözleri damga vurdu.
İsrail’den gelen ‘İran ve IŞİD tehdidine karşı Türkiye ile anlaşmanın yolu bulunmalı’ açıklamasının ardından Türk Dışişleri, normalleşme için adımın İsrail tarafından atıl
Mısır’da halkın seçimle göreve getirdiği Mursi’ye geçtiğimiz ay idam cezası verildi. Mursi’ye verilen cezanın tepkileri tüm dünyada sürerken, idam cezasının birkaç gün içinde uygu
Suruç patlamasında 32 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın nüfus cüzdanının sağlam olarak bulunması IŞİD'in Türkiye'ye mesajı olarak yorumlandı.
CHP Eski Genel Başkanı Baykal, kasım ayında erken seçim yapılacağını iddia etti.
TSK'nın, sınırda IŞİD ile PYD’nin güçlenmesi ve yabancı savaşçıların geçişini engellemek için 2 milyar liralık güvenlik projesi hazırladığı bildirildi...
Suriyeli çocuğu darp ettikleri iddia edilen esnaf darp iddiasının yalan olduğunu savundu.
Tunceli'de Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bülent Arınç'ın "Ölenlerin arasında HDP'li yöneticiler yok" açıklamasına yanıt verdi.
Afganistan'da hükümet 'şiddet kültürü'nün çocuklar arasında yayılmasını engellemek amacıyla oyuncak silahlara yasak getirdi.
Müslümanların İsviçre’nin Zürih kentinde açmayı planladığı anaokuluna kanton yönetimi ve mahkeme izin vermedi.
Yıllardır ekonomik kriz ile boğuşan Yunanistan'da evler neredeyse araba fiyatına satışa sunuluyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.
Nil Nehri'nde iki geminin çarpışması sonucu aralarında iki çocuğun da olduğu 15 kişi öldü
ABD'li General Mark Milley, Senato'da yaptığı konuşmada, nükleer gücüyle ABD'yi yok edebilecek tek ülkenin Rusya olduğunu söyledi.