Suudi Arabistan'da bir kişi Twitter hesabından, devlet kurumları ve yöneticiler aleyhinde mesajlar paylaştığı iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İhvan yöneticisi İbrahim Münir, Suudi Arabistan'a bir çağrıda bulunarak, İhvan ile ilgili aldığı kararı yeniden gözden geçirmesini istedi.
Ergenekon Davası'nda, Tuncay Özkan, Sedat Peker ve Levent Göktaş'ın tahliyesinin ardından İbrahim Şahin, Alparslan Arslan, Kemal Kerinçsiz ve Dursun Çiçek de tahliye oldu.
Bu yöntem bütünüyle adaletsiz olmasının yanı sıra ( çocuğa karşı birlik olmak) ebeveynlerden bir tanesinin gerçekçiliğini yitirmesine de neden olur.
Amerika’nın keşfi, KOLOMB ve Kızılderililer hakkında çok şey söylendi ve yazıldı. Meldan Tanrısal’ın, bu konuya ışık tutacak, soru işaretlerimize cevap olacak, bir nebze o döneme ay
Arap Birliği 141. Dönem Dışişleri Bakanları Toplantısında konuşan SMDK Başkanı Carba, IŞİD ve Hizbullah'ın Arap Birliği'ne üye ülkelerde terör örgütü listesine alınmasını isted
Askerlik karşıtı bir grup genç Başbakan Binyamin Netanyahu’ya yazdıkları mektupla Filistin topraklarının işgaline karşı çıkarak orduya yazılmak istemediklerini bildirdi.
İran’ı ziyaret eden AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, Tahran ile süren müzakerelerde kesin bir anlaşmaya varmanın garantisi olmadığını söyledi.
Abdullah Öcalan, BDP-HDP heyetine, devlet heyetiyle yaptığı son görüşmenin olumlu geçtiğini, umudunu koruduğunu söyledi. 30 Mart'taki seçimleri barış için referandum olarak niteleyen Ö
Yemen ordusu ile ayrılıkçı Güney Hareketi arasında ateşkes anlaşması imzalandığı bildirildi.
Türkmen ağırlıklı bölgelerden en önemlisi olan Humus'un Zara köyü ve çevresi de rejimin eline geçti. Al Jazeera Türk'e konuşan Türkmen liderler katliamdan endişeli. Ankara'nın desteği
Kendilerini Fethullah Gülen'in ailesi ve akrabaları olarak tanıtan bir grup Erzurum'da basın toplantısı düzenledi. "28 Şubat benzeri dönemlerde bile Hocaefendi'nin manevi şahsiyeti böyle ç
Bosna Hersek'in güneyindeki Trebinye şehrinde, aşırı Sırp milliyetçilerince İslam Birliği Meclisi (Diyanet İşleri) binasına Boşnakları tehdit içerikli yazılar yazıldı.
Kırım'da Rusya yanlısı milislerin yerini, kendilerini 'Kırım Güvenlik Güçleri' diye tanıtan askerler almaya başladı. Al Jazeera Türk, başkent Akmescit'te bu askerlerle konuştu.
Malezya Hava Yollarına ait 239 kişi taşıyan uçağın izine hala rastlanamadı. Malezyalı yetkililer "düştü" demekten kaçınıyor, "uçak kayıp" diyor. Uçağın rotasında arama çalışmal