Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, çok kritik bir süreçte Güney Kıbrıs’a önemli bir ziyaret gerçekleştirerek Güney Kıbrıslı mevkidaşı İoannis Kasoulidis ile bir araya geld
Prof. Noam Chomsky , 'Buna bir kez bile inanmadım çünkü Avrupa son derece ırkçıdır. Türklerin kendileriyle eşit bir şekilde Avrupa sokaklarında yürümesini istemezler' dedi.
Türkiye üzerinden Avrupa’ya geçme hayali ile yola çıkan sığınmacılar, yollarda yaşanan dramı bilmelerine rağmen gitmekte kararlı. Sığınmacılar, 'Yaşayacaklarımız, yaşadıklarım�
Rusya, Akdeniz sineği bulunduğu gerekçesiyle Türkiye'den ithal edilen 24,5 ton mandalinanın ülkeye girişine izin vermedi.
Lübnan Meclis başkanı: ’Karabağ meselesinde Ermenistan’ı destekliyoruz’’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müşteki sıfatıyla yer aldığı "Selam Tevhid'de kumpas soruşturması" kapsamında hazırlanan iddianamede, savcı, Fethullah Gülen için 2 kez ağırlaştırılm
Brüksel'de toplanan AB ve Balkan ülkeleri zirvesinde, yarısı Yunanistan'da, 100 bin kişilik kapasiteye sahip kamplar kurulmasına karar verildi. Kampların kurulmasına BM yardım edecek.
Mısır'daki Port Said Ceza Mahkemesi, bir yatta "bildirilmemiş fişek" bulunduğu gerekçesiyle bir yıl önce tutuklanan 8 Türk vatandaşı hakkında beraat kararı verdi.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de yaşanan halk hareketliliklerine işaret ederek uyardı.
Sarıyer'deki operasyon sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta uzun zamandır devam eden çöp krizinde yeni belirlenen yeni çöp alanı konusunda Hizbullah grubunun onayı bekleniyor
Türkiye dahil 104 ülke, savaş suçları, soykırım ve insanlığa karşı suçlarda BM kararlarının veto edilmemesi için hazırlanan metni imzaladı.
Havalar soğumaya başladı ancak Türkiye’den Yunan adalarına sığınmacı akını sürüyor. BM’ye göre kaçakçılar en çok Çanakkale-Midilli hattını tercih ediyor. Her gün onlarca sığ�
Türkiye’den Yunanistan’a geçmek isteyen göçmenler, sadece botlarının batma riski nedeniyle değil, maskeli saldırganların yol açtığı dehşet nedeniyle de ölüm kalım mücadelesi veriyo
Son dönemde Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırılar arttı. Kurulan kontrol noktaları nedeniyle işlerine bile gitmekte zorlanan Filistinliler, neredeyse evlerine hapsolmuş durumda. Çarşa