Kanada ile Çin arasında siyasi krize neden olan Huawei şirketi şimdi de Polonya ile Çin'i karşı karşıya getirdi. Polonya'da bir Huawei yetkilisi casusluk suçlaması ile tutuklandı.
2016 yılında yaşanan darbe girişiminden bu yana Türk vatandaşlarının Almanya'ya iltica başvuruları arttı. Artış 2018'de de devam ederken, yılın son aylarında her iki iltica başvurusun
Uyarıya rağmen ülkesinin güney sınırına inşa etmeye çalıştığı duvardan dolayı Lübnan, İsrail'i BMGK'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.
Atina’da sözleşmeli öğretmenlerin düzenlediği protestolarda polisle grup arasında arbede yaşandı.
Fransa Kadın ve Erkek Eşitliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, sarı yeleklilerin gösterilerini finanse eden "yabancı bir gücün" olabileceği iddiasında bulundu.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 20 kişiden 6'sı tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, ülkesinin Nazi işgali dönemine ilişkin talep ettiği savaş tazminatına ilişkin, 'Yunanistan'ın Nazi işgali sırasındaki insanlık dışı suç
Kült liderleri mutlak itaat, sadakat ister ve eleştiriyi bastırır. Etraflarına çok özel bir bilgi ile donanmış ve ilahı bir güce sahip oldukları fısıltısını yayarlar. İnsanları kend
Kışın hastalıklardan korunmak için sadece beslenmenin değil yaşam şeklinin de önemli olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, " Kış aylarında lahana, karnabahar, turp, çiğ havuç
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 129. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Son günlerde tartışma konusu olan 'naylon poşet' uygulamasıyla ilgili önemli aç�
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Suriye'de yaşanan gelişmeler ve ABD'nin çekilme süreci başta olmak üzere gündeme ilişkin NTV'nin sorularını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'yı 'Palu ailesi dehşetini ortaya çıkarmasından ötürü' tebrik etti.
Kenan Alpay - Yeni Akit
Çiftlik Bank'a yönelik soruşturma kapsamında, sistemin "sosyal medya sorumlusu" olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan U.K, Çekmeköy'de saklandığı evde gözaltına alındı.
Almanya Başbakanı Merkel, Yunanistan ziyaretinde Türkiye'ye geri gönderilen mülteci sayısının artması gerektiği mesajı verdi.