Şırnak'ta şehit düşen özel harekat polisi Emre Beker'in cenaze namazını imam olan babası Uğur Beker kıldırdı.
İstanbul İstiklal Caddesi'ni kana bulayan canlı bomba Mehmet Öztürk, memleketi Gaziantep’te toprağa verildi. Köylüler cesedin köy mezarlığına defnedilmesine karşı çıktı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki nevruz kutlamalarına katıldı. Her fırsatta "PKK ile bağımız yok" diyen Demirtaş, yine PKK'ya tek laf etmedi.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Nevruz'u bahane ederek polise saldıran bölücü terör örgütü PKK yandaşları arasında, erkek kılığına girmiş halde yakalanan 2'sinin yaşı küçük 3 kız g
Yunanistan Başbakanı Çipras, AB-Türkiye anlaşmasıyla ilgili 'Anlaşmanın uygulanması hiç kolay bir iş değil' açıklamasını yaptı.
13 Mart'taki Ankara ve 19 Mart'taki İstanbul saldırılarının ardından Türkiye'deki internet kullanıcıları başta Twitter ve Facebook olmak üzere sosyal medya sitelerine erişemedi. Peki daha
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Tüm Kürd kardeşlerimin Newroz Bayramı 'nı kutlayarak 'Biz Kürtleri
İtalya'nın Milano kentinde PKK yandaşları, Türk Başkonsolosluğu'na ateş ve sis bombalarıyla saldırdı.
Belçika yönetiminin izniyle Brüksel'e kurulan terör örgütü PKK çadırı Brüksel polisi tarafından koruma altına alındı.
Yemen'de bulunan 69 kişilik son Yahudi topluluğundan 19 kişi gizli bir operasyonla ülkeden çıkarılarak İsrail'e getirildi. Operasyonu İsrail'in göçlerle ilgili faaliyetleri yürüten Yahudi
Diyarbakır’da Nevruz Meydanı’nda düzenlenen kutlamalar Tertip Komitesi adına Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek’in konuşması ile başladı.
Arap Birliği, PYD tarafından ilan edilen federasyon kararını reddettiğini duyurdu.
İsrail, İstanbul Taksim’de 3 vatandaşının öldüğü saldırının ardından Türkiye makamlarıyla yaşanan yakın ve samimi işbirliğinin, iki ülke ilişkilerinin yeniden normalleşmesi amac
Suriye Demokratik Meclisi Eş Başkanı Heysem Menna, dün Rumeylan’da ilan edilen federasyona karşı çıktı.
İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün (HRW) bugün yayınlanan raporunda Endonezya'da psikolojik rahatsızlığı olan 18 binden fazla hastanın zincire vurulmuş olarak yaşadığı açıklandı.