IKBY Başkanı Mesud Barzani, IŞİD ve PKK'ya göndermede bulunarak "Terörü koz olarak kullananlar, terör ateşinde yanar" dedi.
Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Arpalıseki köyüne bağlı Varan mezrasında çıkan çatışmada 1 korucu şehit oldu
50 milyon vatandaşın kimlik bilgilerinin çalındığı yönündeki iddialar bir anda ülkenin bir numaralı gündem maddesi haline geldi.
Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşanan çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Türkiye Cumhuriyeti Azerbaycanlı kardeşlerimizin haklı mücadele
Washington Post gazetesine yazan Trump, bu yolla Meksika’yı zorlayarak, iki ülke arasına çekmeyi planladığı duvarın maliyetine katılmasını sağlayacağını kaydetti.
Kırım Tatar halkının lideri, Ukrayna Milletvekili Kırımoğlu, Rus yönetiminin Kırım'da baskılarına devam ettiğini bildirdi.
TÜRKSAT Yönetim Kurulu Başkanlığına eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül getirilirken, yeni Genel Müdür ise Cenk Şen oldu.
Yunanistan'dan geri dönmektense ölmeyi tercih ettiğini belirten Pakistanlı bir göçmeni arkadaşları zor ikna etti
Arnavutluk'un kuzeyindeki İşkodra yakınlarında bulunan Malesia e Madhe bölgesinde askeri helikopter düştü.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde çöken bir binada bulundukları belirtilen 3 asker yaralandı.
Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalarla ilgili CHP'den Ermenistan'a 'kendi topraklarına çekil' çağrısı geldi.
Bakü’de bulunan AGİT Minsk Grubu eş başkanları ile görüşen Azerbaycan Savunma Bakanı, “Dağlık Karabağ sorununun hızla çözülmesi için Ermenistan'ın işgalci güçlerinin Azerbaycan
İzmir’in Urla İlçesi açıklarında, merkez üssü İzmir Körfezi olan bugün Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İSTOK üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na sarf ettiği sözler nedeniyle kınadı ve istifaya çağırdı.
Sarkisyan ile bir araya gelen Merkel, 1915 Olayları’na ilişkin bir tasarının yakında Alman Parlamentosu'na geleceğini söyledi.