Avrupa Birliği, Yunanistan hükümetini, çöplerini AB kurallarına uygun bir şekilde işlemediği gerekçesiyle 10 milyon euro para cezasına çarptırdı. Yunanistan hükümeti, içinde bulunduğ
İç savaştan kaçan Suriyeli ailenin 10 ay önce Türkiye'de dünyaya gelen bebekleri Muhammed Mahmud, terör örgütü DAEŞ'ten temizlenen Cerablus'a annesi, babası ve kardeşleriyle gitti.
FETÇ'cü eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tümamiral Hayrettin İmren, Yunanistan'a kaçış hazırlığı yaparken İstanbul Tuzla'da yakalandı.
İzmir'de yeni doğan bebeğini balkondan atan cani annenin yargılandığı davada savcı, sanığın müebbet hapse çarptırılmasını istedi.
Hollanda'da Denk Partisi'nde görev yapan Türk kökenli milletvekili Tunahan Kuzu, İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'ya tepki gösterdi. Kuzu, Netenyahu'nun tokalaşma isteğini de reddetti.
Litvanya Dışişleri Bakanı Linkevicius, 15 Temmuz darbe girişimi noktasında Türkiye'nin daha kararlı desteklenmesi gerektiğini söyledi.
FETÖ'den gözaltına alınan eski futbolcular İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker serbest bırakıldı.
TUSKON'a yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 65 işadamı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilenler arasında Kadir Topbaş'ın damadı olarak bilinen Ömer
İstanbul Valiliği, vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için alışveriş merkezi, otogar ve eğlence yerlerinde güvenlik birimlerince gerekli emniyet tedbir
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Türkiye üzerine düşeni yapmıştır. Artık adım atma sırası Avrupa Birliği'ndedir. Vize serbestisi Türkiye’ye verilmeden geri kabul anlaşması
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Bugüne kadar 229 önemli olay, güvenlik güçleri ve istihbarat çalışması sonucu engellendi. 39 bombalı araç girişimi, 19 canlı bomba hadisesi eng
Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını bildirdi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir gazeteci, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "PKK'yı terör örgütü olarak tanımlamadıkları" yönündeki açıklamaları nedeniyle suç duyurusund
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, gündemlerinde erken seçim olmadığını, OHAL uygulamasının Ocak 2017'ye kadar uzatılmasını beklediklerini söyledi.