Ankara saldırısını kınayan Avrupa Birliği Konsey Başkanı Donald Tusk, AB ile Türkiye arasında Mart ayı içinde özel bir zirve yapmayı planladıklarını açıkladı.
Mardin'in Midyat ilçesinde sosyal medyada "Terör örgütü propagandası yaparak halkı kışkırttığı" iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde terör örgütü PKK'nın kuryesi olduğu belirlenen terörist gözaltına alındı.
Myanmar ordusu, Arakan halkını ekonomik yollarla tehdit etmeye devam ediyor...
Mahkeme, Radovan Karaciç davasındaki kararını 24 Mart’ta açıklayacak
Ankara'da bombalı saldırıyla 28 kişiyi katleden Suriyeli Salih Neccar'ın 8 Temmuz 2015 tarihinde Mardin'den sığınmacı gibi Türkiye'ye giriş yaptığı ortaya çıktı.
Rusya Donanması’na ait 151 bordo numaralı ‘Azov’ ve 127 borda numaralı ‘Minsk’ Çanakkale Boğazı’ndan geçerek Marmara’ya açıldı.
Danimarka'da mücevher yasası adı altında mültecilere uygulanan değerli eşyaların satışına onay veren yasanın uygulanmadığı açıklandı
Mavi Marmara katliamının ardından ilişkilerin koptuğu Türkiye ile İsrail arasında her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
AK Partili eski milletvekili Hüseyin Çelik, 1 Mart tezkeresiyle ilgili itirafta bulundu.
Geçtiğimiz cumartesi başlayan Suriye topraklarındaki YPG operasyonunda Türkiye neyi amaçlıyor?
İnsan ve Hayat dergisi, 1926 yılında Osmanlıca yayınlanan Resimli Ay Mecmuası'nda Mars gezegeni ile ilgili bilgileri konu edinen ilginç bir haberi günümüze taşıdı.
Bugün sufi olmak İbn Arabi’nin insan-ı kamil kavrayışının Marks’ın yaratıcı emek düşüncesiyle ortaklığını görmeyi de gerektirir. Yani Marks’ı tasavvufa mal etmeyi. Zaten Marks da
NASA'nın yeni uygulaması 'Mars 2030' sayesinde Kızıl Gezegeni ziyaret mümkün olacak!
İngiltere'de tirajı 40 binlere düşen Independent gazetesi, Mart ayından itibaren kağıt baskıya son veriyor. Independent sadece internet gazetesi olarak yayınlanacağını açıkladı.