Batı, savaş ve istila formülü olarak kullandığı “IŞİD’le mücadele” bahanesiyle Libya’ya saldırmaya hazırlanıyor. ABD Başkanı Obama, Libya'da IŞİD’e karşı savaş talimatı verir
Bakan Işık, milli yüksek güçlü lazer silahını geliştirdiklerini, bu sistemin, insansız hava araçları, seyir füzeleri ve havan mühimmatlarına karşı kullanılabileceğini söyledi
PYD Eş Bakanı Salih Müslim'in, BM temsilcisi Mistura'nın özel ekibiyle gizlice görüştükleri ortaya çıktı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’ya yönelik operasyonlarda tarihi evlere gizlenmiş çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Cephanelik, bölgede görevli bir polis helikopter
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Şu anda çözüm sürecine benzer bir işe ihtiyacımız var. Türkiye’nin kendi içinde toplumsal barışı sağlaması ve terörü mutlaka sonlardır
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "SAAB firmasının 4 modelinin fikri mülkiyet haklarını 40 milyon avroya satın aldık. Biz bu sayede verdiğimiz paradan çok çok daha önemli, zamanı
Cenevre toplantısının başladığı gün, PYD Eş Bakanı Salih Müslim'in, BM temsilcisi Mistura'nın özel ekibiyle gizlice bir araya geldikleri iddia edildi.
Lübnan’ın Trablus şehrinde yaşayan 70 yaşındaki Ümran Usta ahşap sandalyeler imal ederek bu sanatı yaşatmak için mücadele veriyor.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde ele geçirilen terör örgütünün 3 sokakta sakladığı mühimmat ve silahlar, spor salonunda sergilendi.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, pazar günü Suriye muhalefeti ile görüşmelere başlayabileceklerini söyledi.
Rusya Kara Kuvvetleri Komutanı Kıdemli Orgeneral Oleg Salyukov, Rus ordusunun ilk kez Pakistan'la ortak askeri tatbikat gerçekleştireceğini bildirdi.
Suriye görüşmelerinde Kürtlerin masada olmadığı bir çözümü ilkesel olarak kabul etmediklerini söyleyen Başbakan Davutoğlu, "Kürtlerin olmadığı bir masa eksik olacaktır. Ancak biz PY
Yunanistan-İsrail ve Güney Kıbrıs zirvesinden, İsrail’den Güney Kıbrıs’a inşa edilecek boru hattıyla ilgili somut kararlar çıktı. Gazın Kıbrıs’tan sonra taşınacağı rota için
Salih Müslim, Cenevre toplantısına çağrılmamalarında, 'buna karar veren Türkiye değildir. Amerika, Rusya, de Mistura ve BM'dir' dedi.
Ülkelerindeki çatışmalardan kaçan Afgan sığınmacıların ilk durakları İran’da Devrim Muhafızları tarafından, savaşmak üzere zorla Suriye’ye gönderildiği iddia ediliyor.