Dünkü "FETÖ ve PKK ile mücadeleyi içeride kazandık dışarıda kaybediyoruz" başlıklı yazıma çok sayıda geri dönüş oldu.
Van'da Darbeye ve Teröre Hayır Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşte binlerce kişi terörü ve darbe girişimini lanetledi
15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdikleri tavır ve son zamanlarda artan PKK terörü yüzünden HDP, özellikle Kürtlerden tepki alıyor.
Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün Esed ile ilgili bazı açıklamaları gündem olmuştu. O açıklamalar yalanlandı.
Halep'te Esad birliklerine saldıran muhalifler 40 Esad askerini öldürdüklerini açıkladı
Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, görevden alındı.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın, "Terörle mücadelede terörün her türlü şekline karşı açık ve tutarlı bir duruş sergilenmediği sürece başarılı o
NATO'nun İncirlik'te bulunan silahları ile ilgili tartışmalar sürüyor. Askeri uzmanlar İncirlik'teki nükleer silahların NATO'nun kapasitesinin büyük bölümünü oluşturduğunu belirterek
The Independent'ta yer alan habere göre evsiz olarak parklarda yaşamak zorunda kalan mülteci çocuklar sürekli olarak İtalyanların taciz ve tecavüzüne uğruyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Her açığa alınan ve her kendi üzerinde değerlendirme yapılan kişilerin kamuyla ilişkisi kesilecek değildir” dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Veriler, darbe girişiminde ana aktörün Fetullah Gülen olduğunu söylüyor. O zaman Türkiye’ye iade etmesi lazım." dedi ve ABD'nin Gülen'i iade etmemesi durumunda
ABD Adalet Bakanlığı, önümüzdeki günlerde Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iadesi için çalışacak bir grup yetkilinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, Esed'in geçiş sürecinde 'muhatap alınabileceğini' ancak ülkenin geleceğinde yeri olamayacağını belirtti.
Harp Akademileri Komutanlığı'nda gözaltına alınan 40 kurmay öğrenci, yüzbaşı ve binbaşı tutuklandı.
Ağrı Valisi Musa Işın, Sinek Yaylası'nda sürdürülen operasylonlarda 3 askerin yaralandığını, 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.