TBMM Başkanlığı, seçim kabinesindeki bakanlık dağılımını açıkladı.
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Ürdün'de, Mescid-i Aksa'nın güvenliğine amacıyla muhafız sayısının artırılması projesi gündeme geldi.
İngiliz gazete, bugünkü sayfalarında Tunceli'deki izlenimlerine yer verdi.
Erken seçim AK Parti’de “ağabey”lere yeniden kapıyı aralıyor. Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi. Böylece hem mevcut 26
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), Artvin'de meydana gelen sel ve heyelanlar nedeniyle 31 kişilik arama kurtarma ekibinin olay yerinde görevlendirildiği bildirildi.
YPG, Afrin Komutanlığı Dış İlişkiler sorumlusu Cemal Kasım'ın 14 Ağustos'ta Afrin - Halep yolu üzerinde kaçırıldığını açıkladı.
Sınır ötesindeki hareketliliği istihbarat tespit etti: Ağır kayıp veren teröristler, ABD'nin PYD'ye verdiği silahlarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışıyor.
İngiltere'nin İran'daki Büyükelçiliği'ni dört yıl sonra yeniden açmasının ardından İsrail'de asılan bir pankart tartışma konusu oldu.
Gazze’yi yöneten Hamas, Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Komitesi’nin yeniden kurulmasına yol açan Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın istifasının ulusal uzlaşıya karşı dar
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’nın 52 üst düzey yöneticisi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Phillip Hammond, İran'a yaptığı resmi ziyarette yaklaşık 4 yıldır kapalı olan Tahran Büyükelçiliği'ni yeniden açtı.
PKK'nın saldırı ihtimali üzerine valilik tarafından hendekle kapatılan yayla yolunu HDP'li vekil tekrardan açmak istedi.
Arkeologlar, antik Aztek uygarlığının başkenti Tenochtitlan'da yapılan kazılarda kurban edilen onlarca insana ait kafatası ortaya çıkardı. Arkeologlar alanda 60 bin kafatası saklı olabile
Genelkurmay Başkanlığı, Kandil ve Şırnak Uludere'deki operasyonlarda toplam 41 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı. Tunceli'de PKK'lılara ait 3 uçaksavar bataryası imha edildi.