Hükûmet tarafından yanlışlar yapılıyorsa, - ki, yapılmaması mümkün değil- eleştirelim.. Sadece kapalı kapılar ardında değil, alenen de... Alenî hatalar ve yanlışlar yapılıyorsa,
Fransa'nın güneyinde yüzü maskeli 2 kişi cami çıkışında cemaate silahla saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda ilk belirlemelere göre aralarında 7 yaşında bir kız çocuğunun da olduğ
1913 senesinde Kont Pal Teleki tarafından Budapeşte’de kurulan Turan Cemiyeti ve 1920’de teşkil edilen Macaristan Turan Cemiyetleri Federasyonu, Hun kökenli Macarlarla Türklerin Orta Asyalı ik
Hindistan Başbakanı Modi, Hindu inancında kutsal sayılan inekleri korumak adına, Müslümanlara yapılan saldırıların ve işlenen cinayetlerin "kabul edilemez" olduğunu belirtti.
Endonezya'nın Orta Cava eyaletindeki Candiroto köyü yakınlarında bulunan, turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Sileri Yanardağı’nın aniden patlaması sonucu 10 kişinin yaralandığı bildi
Başbakan Yıldırım, 1993'te yaşanan Madımak ve Başbağlar olaylarına ilişkin, "Hiçbir güç birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaktır. Bu aziz vatan toprakları üzerin
CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan Tekin Bingöl rahatsızlandı. Ambulansa alınan Bingöl hastaneye doğru yola çıkarıldı.
Mısır ordusunun, İsrail kuşatması altındaki Gazze sınırında yer alan bir ana tüneli yıktığı bildirildi.
Bilecik'in Söğüt ilçesinde yer alan Ertuğrul Gazi tarafından 13. yüzyılda yaptırılan 40 kişilik mescit, Osmanlı'nın ilk eseri olarak kabul ediliyor.
Arakan Danışma Komisyonunun önerisiyle nisan ayından bu yana Kyaukphyu, Pauktaw ve Ramree bölgelerindeki kampların kapatıldığı açıklandı
28 Şubat postmodern darbesinin köşe taşlarından Müslüm Gündüz-Fadime Şahin olayının FETÖ bağlantısı yıllar sonra ortaya çıktı.
Amerika'nın Rakka'da terör örgütü DEAŞ'a karşı operasyon bahanesiyle teröristlere verdiği silahlar, Türk askerine çevrildi.
Samsun'da İl Müftülüğü binasına girip, baltayla binaya zarar veren saldırganı PÖH etkisiz hale getirdi.
Ordu Mesudiye'de geçen yıl PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen 3 askerin kayıp silahları toprağa gömülü bulundu.
Gezi olaylarının bir numaraları provokatörü Der Spiegel, ikinci bir darbe ihtimalinin olduğunu gündeme taşımaya çalışıyor.