Husilerin Yemen işgali ve sonrasında yaşananlar Arap ülkelerini harekete geçirdi. Arap dışişleri bakanları, bu tür tehlikelerle karşı karşıya kalmamak için ortak bir Arap ordusu kurulma
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Katar'la Türkiye'nin askeri işbirliği yapmasına olanak tanıyan kanunu onayladı. Buna göre gerekirse Türk askeri Katar'da konuşlanabilecek.
ABD Savunma Bakanlığı, Şubat ayının başlarında İsrail'in nükleer çalışmalarını gösteren bir rapor yayınladı. Rapor Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde yapacağı konuşmanın öncesinde y
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Yemen'e düzenlenen operasyon konusunda sert tepki gösterdi
ABD Savunma Bakanlığı, terör devleti İsrail'in nükleer silah çalışmaları konusunda zor durumda bırakacak bir rapor yayımladı.
Suriye’den gelebilecek füze ve uçak tehditlerine karşı konuşlanan Patriotlara rağmen bir füze Reyhanlı’da bir askeri birliğin çok yakınına düştü. Patriotların menzilleri ve yerleşti
KPSS sınavlarında usulsüzlük iddiasıyla başlatılan soruşturmalar kamuoyunda yankı uyandırırken, CHP’nin bu konuda sessiz kalması oldukça dikkat çekti.
Reuters'e konuşan Suudi Arabistan'dan güvenlik kaynakları, hava saldırılarının ardından Yemen'de düzenin sağlanması için kara operasyonuna da gerek duyulabileceğini belirtti.
PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, İngiliz Avam Kamarası’nda düzenlenen konferansta konuştu, "IŞİD’e karşı mücadelemizde demokrasi yanlısı ülkelerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.
Torba kanun teklifi ile yeni doğan birinci çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü ve sonraki çocuklar için 600 Türk Lirası doğum yardımı getirildi. Çeyiz ve konut yardımı da
Editör Masası’nda grip vakaları ve gündeme ilişkin diğer konularda değerlendirmelerde bulunuyor
Terörist İsrail hükümeti vatandaşlarını aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
BM İnsan Hakları Özel Raportörü Wibisono, "Gazze'deki vahşetin boyutları, İsrail'in uluslararası hukuka bağlılığı konusunda şüphe uyandırıyor" dedi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile arasında geçen tartışmanın ardından TBMM'de basın mensuplarına konu�
Başbakan Davutoğlu, Konya'da katıldığı açılış sonrası yaptığı konuşmasında Bülent Arınç ile Gökçek arasında yaşanılan kavgayı değerlendirdi.