TCG GİRESUN (F-491) fırkateyni, Hint Okyanusunda keşif gözetleme görevi sırasında Yunanistan bandıralı Aegean Angel tankerden yaralı gemi personeli için acil yardım çağrısı aldı. Heli
Suriye’nin petrol rezervi açısından en zengin bölgesi Deyrizor’u alıp 250 kilometrelik hattı kontrol etmek istediklerini söyleyen ABD’li general Townsend, “Deyrizor’la birlikte Orta Fırat
FET֒nün ByLock'taki bazı konuşmaları da kriptoladığı ortaya çıktı. Kritik talimatların olduğu 1 milyonu aşkın kripto mesaj ise oluşturulan özel ekip tarafından çözüleceği ö�
FET֒nün ByLock'taki bazı konuşmaları da kriptoladığı ortaya çıktı. Kritik talimatların olduğu 1 milyonu aşkın kripto mesaj ise oluşturulan özel ekip tarafından çözüleceği öğr
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "Yüzde 5 büyüme oranını yakaladık. 2017'nin ikinci çeyreğinde de Allah'ın izniyle yüzde 5'in üzerinde bir büyümeyi yakalamış olacağız." dedi.
Gaziantep'te darbe girişimine ilişkin davada,İslahiye ilçesindeki 106. Topçu Alay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 9 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına hükmedildi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, okul servisleriyle ilgili son zamanda yapılan haberlere ilişkin açıklama yapıldı.
Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin'de yapımı planlanan Çeşmeli-Taşucu otoyoluna ilişkin Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararının Başbakan Yıldırım tarafından onaylandığını açıkladı.
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda al�
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Cemşit Kuçkarov ile görüşmesinde ABD'de hakkında dava açılan eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan hakkında konuştu.
Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında New York Güney Bölgesi Başsavcılığı tarafından dava açıldı.
Pakistan, eski müttefiki Çin’in bölgedeki ‘terör örgütleri’ hakkında yaptığı açıklamadan dolayı diplomatik sıkıntı içinde.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Almanya'nın, Türkiye'nin planlanmış Gümrük Birliği güncellemesini engellemeye hakkı bulunmadığını açıkladı.
AİHM, işkenceyle Tekin'in ölümüne neden olan üç gardiyanın yargılandığı davada Belçika mahkemesinin "nefsi müdafaa" gerekçesiyle verdiği beraat kararını haksız buldu.
Evet, Sayın Cumhurbaşkanı, Myanmar lideri Suu Çii ile telefonla görüştü ve TİKA'nın bin tonluk yardımının Arakan Müslümanlarına ulaştırılmasının yolu açıldı. Bence bu görüşm