4 Kasım'da gittiği Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da istifa ettiğini açıklayan Lübnan Başbakanı Saad Hariri, ülkesine döndükten sonra geri adım attı. Hariri, Cumhurbaşkanı Mişel A
Al Jazeera, başkentin dışındaki bir binaya özel kuvvetler polislerinin operasyon yaptığını ve terör şüphelilerinin kıstırıldığını bildiriyor.
Birleşmiş Milletler Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi, Bosna Savaşı sırasında Srebrenitsa'da soykırım yapıldığına hükmetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İSEDAK oturumunun ardından Azerbaycan muhabirinin Karabağ hakkındaki sorusuna cevap verdi.
Türkiye’nin en uzun, dünyanın 3’üncü uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı
PTT, müşterilerine kargolarını drone ile teslim edeceğini açıkladı. 2018 yılında faaliyete sokmayı planladığı bu yeni proje sayesinde kargolarını daha güvenli ve daha hızlı bir şek
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) bünyesinde Ortadoğu'da görevli askeri ve sivil personel sayısının, bir önceki yıla göre artarak 54 bin 180'e çıktığı açıkladı.
Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize krizine çözüm arayışları sürerken, ABD'den Türkiye'ye seyahat edeceklerin durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Kerimov döneminde "kara listeye" alınan 16 bin Müslüman'ın listeden çıkarıldığının ilanının ardından aynı kişilere yeniden bir gözaltı dalgası başlatıldı
Danıştay, ilahiyat fakültesi mezunlarının din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak atanabilmesini sağlayan işlemin 'eşitlik ilkesine aykırı' gördüğü için iptalini istedi. MEB
Türkiye, Rusya ve İran liderleri bugün Soçi’de bir araya gelecek. Görüşmede Suriye'nin geleceği belli olacak.
Almanya'da yayın yapan gazeteler, dünyanın takip ettiği koalisyon görüşmelerinden sonuç çıkmamasını "rezalet" olarak nitelendirdi.
Herhangi bir kişinin sevilmesi veya sevilmemesi üzerindeki bir tavrın sağlıklı bir mantığı yoktur. Karşı çıkılması gereken, herhangi bir kişinin, herhangi bir ismin veya resmin, büst
İstanbul’da Bağcılar'da gece saatlerinde, bir kafeye giren yüzleri maskeli ve silahlı 8 kişi içeride bulunanlara ateş açtı.
Mahkeme, Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten yargılandığı davada mahkeme salonuna getirilmesi kararını kaldırdı.