Genel Sağlık Sigortası borcu olanların, 2 Nisan Pazartesi günü akşama kadar müracaat etmesi ve borçları sildirmesi gerekiyor.
MİT'in Kosova istihbaratıyla ortak düzenlediği operasyonla yakalanan 6 örgüt mensubunun Türkiye'ye getirilmesi sayesinde, örgüte ağır bir darbe daha vurulmuş oldu.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Kardak kayalıklarının, Türkiye'nin egemenliği altında olduğuna dair herhangi bir şüphe bulunmadığını belirtti.
Saldırıda yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı
Dünya Müslüman Alimler Birliği, dünya ülkeleri halklarına, Filistinlilerin evlerine dönüş hakkına destek olmak için meydanlar ile elçilikler önünde gösteri yapma çağrısında bulundu
ABD’nin St. Petersburg Başkonsolosluğu’nun bulunduğu binadaki Amerikan bayrağının bu akşam indirilerek söküldüğü bildirildi.
Tunceli'de etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin 300 bin TL ödüllü Gri listede aranan sözde Pülümür Gücü Sorumlusu Delila kod adlı Zeynep Miran olduğu belirlendi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinini Ümraniye 6. Olağan İlçe Kongresinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de cuma günü 20'ye yakın Filistinlin
Fransa'nın Saint-Chamond kentinde turistik amaçlı kullanılan küçük bir uçağın otoyola düştüğü ve uçakta bulunan biri pilot 2 kişinin öldüğü belirtildi.
MİT, Kosova istihbaratıyla etkin iş birliği içinde gerçekleştirdiği operasyonla, FETÖ'nün Balkan yapılanmasına ilişkin operasyonuyla örgüte ağır bir darbe daha indirdi.
Türkiye'nin Afrin operasyonu sonrası hem Türkiye'de hem de uluslararası kamuoyun bu sorunun cevabını merak ediyor. Yeni hedef Münbiç mi, Kandil mi, Sincar mı yoksa Fırat'ın doğusu mu? Soru
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Pendik İlçe Kongresi'nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de 3 bin 821 etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, 'Muhtemelen 10-15 yıl içinde İran'la savaşacağız' diyen Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman hakkında, "Hayali gerçekle karışt�
Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile kamu kurum ve kuruluşlarında işçi olarak istihdam edilecek "eski hükümlüler"in tanımında değişikliğe gidildi.
İzmir'de Ödemiş Devlet Hastanesi'nin açılışında konuşan Başbakan Yıldırım, Terör örgütü YPG ile Türkiye arasında arabuluculuk yapma teklifinde bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'