AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili devam eden uyum çalışmalarını anlattı.
Fransa Başbakanı Edouard Philippe, Fransa'nın askeri operasyon düzenleyerek Suriye'ye veya Beşşar Esed'e savaş açmadığını, ülkesinin düşmanının Suriye değil DEAŞ olduğunu söyledi.
Tekrar ve tekrar söylemekte fayda var. Ben bir sivilim. Ve bir sivilin rahatlığı ile yazıyorum yazımı, bir sivilin rahatlığıyla veriyorum desteğimi. İş devletler bazında, politika bazın
Ocak 2018’de geçen yılın aynı ayına göre çalışan sayısı 1,3 milyon kişi artarken işsizlik oranı da 2,2 puan azalışla yüzde 10,8’e geriledi. Lise ve altı eğitimlilerde iş bulma or
Merkez Bankası’nda son 1 yılda emeklilik, istifa, işe son verme gibi nedenlerle 908 kişi ayrıldı. 2016 yılında 4 bin 564 olan personel sayısı 2017 yılında 3 bin 730 kişiye geriledi. Bu s
Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, Dolar'daki kur artışı sonrası eleştirilerin hedefi olan Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını köşesinde değerlendirdi.
Birleşmiş Milletler (BM) ''Arakanlı kadın ve kız çocuklarına tecavüz ve cinsel şiddet uygulayan'' Myanmar ordusunu ''utanç listesine'' ekledi.
Suriye ve İran medyası, Suriye'nin hava savunma sisteminin Şayrat Hava Üssü'nü hedef alan füzeleri Humus Humus bölgesi üzerinde etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti. Görüşmede NATO-Türkiye ilişkileri ve Suriye konuşuldu.
Ankara-Atina hattında, Kardak benzeri bir gerilim yaşanıyor. Didim açıklarında aidiyeti belirsiz bir kayalığa dikilen Yunan bayrağı, SAT komandolarının gece yarısı operasyonuyla indirild
AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 25 yaşındaki Merve Çavdar, depresyon haplarını içerek intihar etti.
Çin’de işler nasıl gidiyor, büyüme oranı ne? Yıldız Holding, pladis yüzde kaç büyüdü? Borsaya hangi şirketler geliyor? Murat Ülker, usta gazeteci Ruhi Sanyer’e konuştu.
Eski cumhurbaşkanı Sarkisyan'ın başbakanlığa aday gösterilmesine karşı çıkan kalabalıklar, sokaklarda polisle çatıştı. Uluslararası haber ajansları, savaş alanına dönen başkent E
Pentagon'un 2019 Savunma Bütçesi'nde, Suriye'de PYD/PKK'nın da dahil olduğu 60-65 bin kişilik güç için silah ve ekipman talep ettiği ortaya çıktı.