Almanya'daki Yeşiller Partisi'nin milletvekili Cem Özdemir, Türkiye'de 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan erken seçimden dolayı, 'Türkiye'deki seçim kampanyalarının Almanya'ya taşınabi
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Cumhurbaşkanlığına adaylığıyla ilgili olarak 'Cumhurbaşkanlığına talip olunmaz. Cumhurbaşkanlığı görevi, size gelir, verilir, talimattı
Eski Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın başbakanlık görevine getirilmesine karşı başlatılan protestolar sürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili vekilleri uyararak, "Listelere girecek ya da çıkacaklar olabilir. Kimse ben yoksam AK Parti yok demesin." dedi.
Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu, Türkiye'de askeri yasak bölgede yakalanarak tutuklanan iki Yunan askerinin serbest bırakılması çağrısında bulunan yasa tasarısını kabul etti.
Kemal Kılıçdaroğlu, "Haziranda söz veriyorum bu ülkeye huzur gelecek" dedi.
HDP'li Osman Baydemir ve Selma Irmak'ın milletvekillikleri düşürüldü. İki ismin kesinleşmiş cezaları vardı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleri ile parti genel merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçek
Uluslararası suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Naji Sharifi Zindashi'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi adliyeye sevk edildi.
Türkiye karşıtı açıklamaları ve Ege adalarına yönelik tacizleri ile hem Ankara'dan hem de Atina'dan büyük tepki çeken Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, hükümetin erken seçim ka
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, AK Partili vekillerle yaptığı kahvaltılı toplantının ardından parti sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu. Ünal, İYİ Parti
Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, önümüzdeki hafta Ankara'daki genel merkezlerinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşeceklerini söyledi.
Viyana'nın en büyük camilerinden birinde Çanakkale Savaşı'nın canlandırıldığı etkinlik Avusturya'da gündeme oturdu. Türkiye karşıtlığıyla bilinen Avusturya Başbakanı Sebastian Kur
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yapacağı görüşmeler hakkında konuştu. Trump, "Görüşmeler verimli geçmezse masadan kalkarım" dedi.