Rus jetlerinin Halep'te gerçekleştirdiği vakum bombalı saldırılarda 15 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.
Aydın'ın Didim ilçesinde mülteci botu battı. 13 kişinin kayıp olduğu belirtilirken 26 kişinin ise kurtarıldığı öğrenildi.
Müslüman çoğunluğun yaşadığı bölgede bulunan toplu mezara en az 12 kişinin cesetlerinin gömüldüğü belirtildi
İran'da domuz gribi salgını sebebiyle 33 kişinin hayatını kaybetti.
Eritreli Israr Totil, ülkesindeki siyasi iklimin değişmesiyle 2007’de mülteci olarak Türkiye’ye sığındı. Laleli’de turizmci olarak çalışmaya başlayan Israr Totil şimdi 150 kişinin ç
Çad'da Boko Haram’ın düzenlediği saldırılarda ilk belirlemelere göre 30'dan fazla kişinin öldüğü açıklandı.
IŞİD, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı üstlendi.
ABD, Rusya’nın Türk hava sahasını ihlal eden savaş uçağının düşürülmesi üzerine ortaya attığı 'Türkiye ile IŞİD petrol ticareti yapıyor' suçlamasını reddetti.
Ankara'da 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasıyla ilgili iddianame hazırlandı.
ABD'de meydana gelen ve 16 kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı saldırı üzerine New York Post Gazetesi'nin attığı 'Müslüman Katiller' manşetine tepki yağdı.
Kurtulmuş, TGRT Haber televizyonundaki 'Neler Oluyor' programında, Erzurumlu bir vatandaşın Rusya'nın doğalgazı keseceği iddiaları üzerine 'Biz tezek yakarız, Ruslar ne yiyecek?' tepkisini
ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki engellilere hizmet veren bir devlet dairesi silahlı saldırıya uğradı. Henüz nedeni belirlenemeyen saldırı sonucu 20 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
Pakistan'da geçen sene bir okulu basarak 150 kişinin ölümüne sebep olan dört kişi dün idam edildi
Yemen'in Taiz kentinde Halk Direniş Güçleri (HDG) ile Husiler arasında yaşanan çatışmalarda 43 kişinin öldüğü, 71 kişinin yaralandığı bildirildi.
İsrail mahkemesi Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ın 2014'te yakılarak öldürülmesiyle ilgili davadaki üç zanlıdan birini sorumlu, ikisini suçlu buldu.