Hakkari Valiliği, kent merkezi ve ilçelerindeki 31 yerleşim alanının 15 gün süreyle 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
15 Mart'ta sandığa giden Hollanda'da, 208 gün süren koalisyon görüşmelerinin ardından hükümet kuruldu. Dört parti, kurulacak merkez sağ hükümetin ana hatları konusunda anlaşmaya vardı
Rusyanın başkenti Moskovada "Sindika Alışveriş Merkezi"nde yangın çıkması üzerine yaklaşık 3 bin kişi tahliye edildi.
HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine, 6-7 Ekim 2014'te Ayn el Arap bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde katledilen Yasin Börü ve arkadaşları, mezarları başında anıldı.
Fransa'nın Strazburg kentinde bomba ihbarının ardından şehir merkezindeki bazı iş yerleri ve alışveriş merkezleri boşaltıldı, tramvay seferleri iptal edildi.
Barzani, IKBY referandumu sonrası ilk kez Talabani'nin cenazesinde görüntülendi.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili iddiaların hayal ürünü olduğu belirtilerek, Balıkesir Belediye
Bitlis merkezli 7 ilde yürütülen FETÖ operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin 244 gün sonra katılacağı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilk kez "cumhurbaşanı ve parti genel başkanı" sıfatıyla başkanlık
Kerkükün demografisinin değişmeye başlama nedeni petrolün ta kendisiydi. O güne kadar Türkmen kenti olan Kerkükün çehresi, 1930larda çalışmak için gelen ve getirilen Arap ve Kürt
Amerika Müslümanlar Birliği tarafından, New York eyaletinin Long Island bölgesinde hizmet verecek Süleymaniye Camii ve Eğitim Merkezi'nin inşasına başlandı.
Madrid borsası son ayların en büyük düşüsünü yaşadı. Biyoteknoloji firması Oryzon, merkez binasını Barselona'dan Madrid'e çekme kararı aldı.
Irak güçlerinin terör örgütü DEAŞ kontrolündeki Kerkük'e bağlı Havice ilçe merkezine girdiği bildirildi.
2013 yılından bu yana yazarlığını sürdürdüğü Star gazetesinden istifa eden Ahmet Taşgetiren, istifa sonrası ilk kez konuştu. Düşünce Mektebi editörlerinden Mehmet Mazlum Çelik'in so
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin davada karar çıktı. 22 sanığa 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.