ABD Anayasa Mahkemesi, bir mağazaya yaptığı iş başvurusunun “başörtülü olduğu için” reddedildiğini söyleyen Müslüman kadının ayrımcılığa uğradığına karar verdi.
Adalet Bakanı Kenan İpek, MİT TIR’larına ait olduğu iddia edilen görüntüleri yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi hakkında mahkemenin verdiği kararı değerlendirdi.
Ankara'da Anayasal Düzene Karşı Suçları Soruşturma Bürosu'nun, 28 Şubat medyasıyla ilgili soruşturma yürüttüğü öğrenildi
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreterliği, hâkim ve savcıların başörtülü olarak görev yapabileceklerini bildirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ankara'da 'sandıklarda yeni bir geleceği inşa edenler kazanacak' dedi.
İstanbul Emniyeti, yarın Taksim'e çıkan çok sayıda cadde, sokak ve kritik noktanın trafiğe kapatılacağını açıkladı...
Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, tutuklama kararı nedeniyle ülkesine dönemeyen Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'yi stratejik liman kenti Odesa'ya vali olarak atadı.
Kamuda sözleşmeli olarak çalışan bütün işçilere yılda bir kez olmak üzere 500 lira ikramiye verilmesi kararlaştırıldı
Rusya, aralarında 9’u Alman olmak üzere 89 Avrupalı politikacı ve askeri yetkilinin ülkeye girmesini yasakladı.
KPSS sorularının sızdırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmanın Ankara merkezli dalgasında 29 kişi daha tutuklandı. Soruşturmada toplam tutuklu sayısı 89'a yükseldi.
Yılmazer'in, Hrant Dink cinayeti kapsamında tutuklanmasına ilişkin kararda, yeni detaylar yer ald
Anayasa Mahkemesi, resmi nikâh yapılmadan dini nikâh kıyan imam ile çiftlere 2 aydan 6 aya kadar verilen hapis cezasını iptal etti.
Anayasa Mahkemesi, Gezi eylemleri sırasında Kadıköy'de bir eğlence merkezinin önünde hayatını kaybeden şahsın, polisin kullandığı gaz nedeniye öldüğüne dair yeterli delil olmadığı
Soma'da aralarında madenci ailelerinin de bulunduğu bazı müşterilerin hesaplarını boşaltan bankacı hakkında yakalama kararı çıkarıldı
İran sınırındaki Keleşin bölgesine üs kurmak isteyen İran Kürdistan Demokrat Partisi’ne (İ-KDP) bağlı peşmergelerle PKK arasındaki çatışmanın ardından taraflar masaya oturdu. İki