İzmir'in’den Midilli adasına gitmek için bindikleri ahşap tekne, sabaha karşı Bademli köyü açıklarında batan mültecilerden 6'sı çocuk 8 kişi hayatını kaybetti.
ABD'nin Pekin Büyükelçiliği, Noel Bayramı süresince Çin'de yaşayan Batılılara yönelik olası saldırılara karşı vatandaşlarına güvenlik uyarısı yaptı.
Araplar'ın yaşadığı ülkelerde yapılan son kamuoyu araştırmasında, ankete katılan binlerce kişinin neredeyse tamamının IŞİD karşı olduğu ortaya çıktı.
Gezi Olaylarından sonra kurulan ve ‘Paralel Devlet Yapılanması’nın tetikçiliğini yapan Karşı Gazetesi çalışanlarından Emre Erciş, CHP’de “Kremlin Vekili” olarak sahne alan Eren Erdem
Kobani kışkırtmasıyla 50'den fazla vatandaşın ölümüne neden olan Selahattin Demirtaş, Moskova'nın Ankara ile sorun yaşadığını görünce soluğu Rusya'da aldı. "Putin'in Türkiye'deki
2010 KPSS sorularını çalan paralel örgüt yüzünden binlerce masum vatandaşın memuriyeti tehlikeye girdi. Ankara İdare Mahkemesi, açılan bir davada, o dönem iptal edilmeyen Genel Yetenek/Ge
Ankara'daki canlı bomba katliamı ile ilgili 'Bomba Ankara'da patlayacak' paylaşımını yaptığı iddiasıyla tutuklanan HDP'li Mehmet Serhat Polatsoy, tahliye edildi.
Ankara'da inşaat halindeki bir binada 35 molotofkokteyli ele geçirildi.
CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Manisa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi D.B.'nin, sosyal medyadan Mevlid Kandili nedeniyle yaptığı paylaşımda,
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e muhalif olarak tanınan iş adamı Mihail Hodorkovskiy hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.
ABD'de başkanlık yarışında, Müslüman karşıtı söylemlerine rağmen Trump, Cumhuriyetçi aday adayları arasında önde görünüyor. Son anketlere göre Trump, Cumhuriyetçilerin yüzde 39'u
Adını yalan haberleriyle duyuran ve HDP’nin parti bülteni gibi çıkan Cumhuriyet gazetesi, yine bir tuhaflık yaptı. Cumhuriyet, “Cizre'de üç hilalli sorti” başlıklı haberinde Şırnak’�
İsveç'teki Uppsala Üniversitesinde Kimyasal Maddeler Uzmanı Berhem Resul, IŞİD'in olası kimyasal saldırılarına karşı peşmergenin savunması olduğunu belirtti.
Rusya, Çin ve Orta Asya devletleri, İslam’ın ve şiddetin Sovyet sonrası kurulan bölgelere sızmasını engellemek Afganistan’ın kuzeyinde “tampon devletçikler” kurma planları yapıyor.
Anayasa Mahkemesi, 'Makul Şüphe' düzenlemesinin iptalini reddetti.