İçinde bulunduğumuz Receb-i Şerif ayı, dört “haram/hürmetli” aydan biridir… Hz. Peygamber (s.a) hicretin 2. yılının Cemâziyelâhir ayının son günlerinde, Abdullah b. Cahş liderli�
İslâm dünyası ve Müslümanlar olarak, artık şunu anlamış olmalıyız: Temel insan hakları, demokrasi ve özgürlükler konusunda Batı'nın ve uluslararası sistemin tutarlılık diye bir de
Esed rejiminin İdlib'e düzenlediği kimyasal saldırıdan etkilenip Türkiye'ye getirilen kişi sayısı 32'ye ulaştı.
Şanlıurfa’da birbirleriyle barışmaya giden iki kavgalı aile arasında çıkan silahlı kavgada 2’si polis 6 kişi yaralandı.
Batman merkezli 12 ilde FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.
HDP'nin referandum için hazırlattığı 'Bejin Na' şarkısının Mersin 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile Türkiye genelinde yasaklandığı öğrenildi.
Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Esat Salihi, "Referandum kararı yasal değil, o meclisin böyle bir kararı alma yetkisi yoktur" şeklinde konuştu.
Esed rejiminin Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'e klor gazıyla düzenlediği saldırı sonucu aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 105 sivil hayatını kaybetti, yüzlerce kişi ise yaraland
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye'deki kimyasal katliama tepki gösterdi. Saldırıların insanlık suçu olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Esed rejimi yıllardır halkı katlediyor" dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatı ile 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Kemal Kılıçdaroğlu, 'Evet çıkarsa denize dökeriz' diyen CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt'a tepki gösterdi.
Güvenlik güçlerince, Suriye sınırında yurda yasa dışı yollarla girmeye çalışırken yakalanan Çeçen uyruklu kişinin çantasında, patlayıcı düzeneği ve iki el bombası bulundu.
Suriye Sivil Savunma Ekibi, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısında, 43 sivil öldüğünü 215 kişi gazdan etkilendiğinin açıkladı.
FETÖ soruşturmasında iş adamları Hacı, Memduh ve Şükrü Boydak, Hamdi Kınaş, Halit Gazezoğlu'nun da aralarında bulunduğu 68 kişinin yargılandığı davanın 3. duruşması başladı.
Sayıştay'daki Gülen örgütü yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 7 ilde 41 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.