Ortadoğu tahtası üzerinde, çok oyunculu bir satranç mücadelesi var. Herkes kendi hayalinin peşinde ve bir diğerini bertaraf etme derdinde.
Suriye'de babası şehid olan yetim bir kızın, babasının fotoğrafına sarılarak ağlaması izleyenleri gözyaşına boğdu.
Fas’tan İspanya’ya bir aracın bagajında valizde saklanarak geçmeye çalışan Faslı bir göçmen boğularak öldü.
Fransa ve İngiltere arasında göçmen krizi yaşanıyor. İngiltere Fransa'yı göçmenleri engelleyememekle suçlarken, Fransa krizin İngiltere tarafına taşınmasından yana...
MEMUR-SEN toplu sözleşme teklifine cuma namazı için izin süresi maddesini ekledi.
Sınır bölgelerde bulunan bazı arama kontrol noktaları güvenlik gerekçesiyle kaldırılırken, askerlerin çarşı izinleri de iptal edildi.
Genelkurmay Başkanlığı Şırnak'ta izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen güvenlik güçlerine terör örgütü tarafından sald
Şırnak Cizre'de izinsiz gösteriler sırasında göstericilerin barikatla kapattığı yolu açmak üzere giden polis ekibine el yapımı patlayıcı atıldı, bir polis ve iki çocuk yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bireysel olarak bedel ödemeliler” sözlerine HDP, “dokunulmazlıklarımızın kaldırılması için dilekçe vereceğiz” sözleriyle yanıt verdi. Ancak Meclis'te d
İran, ambargo sırasında kendisine destek olan ülkelere ayrıcalık tanıyacak. İran yönetimi, Türk işadamlarına 'Bazı sektörlerde öncelik sizin' mesajı verdi
Mersin'de Suruç saldırısı için düzenlenen izinsiz gösteride fırlatılan fişeğin isabet ettiği kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Demokratik Birlik Partisi (PYD) Eşbaşkanı Salih Müslim, Suriye Ordusu’nun Rojava’ya dönüşüne izin verilebileceğini, bu durumda YPG’nin orduya bağlanacağını belirtti.
İstanbul'da HDP'lilerin öncülüğünde pazar günü yapılması planlanan yürüyüş programına valilikten izin çıkmadı
Suruç olayını kim yaptı? Açıklamalar IŞİD’i gösteriyor. Olabilir, ama PKK veya Batılı ve Dost(!?) müttefiklerimizin istihbarat birimlerinin yapmış olmaları benim için zayıf ihtimal
Mersin'in Tarsus ilçesinde, Suruç'taki terör saldırısını bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grup polisle çatıştı. Göstericilerinden polise atmak istediği molotof elinde patladı.