Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi arayarak, Körfez'deki diplomatik krize ilişkin 'durumun yatıştırılması ve tansiyonun yükseltilme
Başbakan Yıldırım, kıdem tazminatı tartışmalarına ilişkin, "Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz; buna kıdem tazminatı da dahil." dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşarak, Türkiye'nin tutumunu eleştirdi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Alman askerleri bu hafta veya gelecek hafta çekilecekmiş. Durduğunuz kabahat, hepinize uğurlar olsun. Ardınıza bakmadan çeker gidersiniz." dedi.
Nihayet dergisi, Ümmühan Karabulut’un Uğur Eleman ile gerçekleştirdiği harika bir röportajı yayımladı, Haziran 2017 sayısında. Tebrik ediyorum. Uğur Eleman kardeşim, derdi olan, der
BM Genel Sekreteri Guterres, "Küresel felaketi önlemek için okyanusları koruyun. Okyanuslarımızı korumak ve onları sürdürülebilir kullanmak hayatın kendisini korumaktır." dedi.
7 ülkenin diplomatik ilişkileri kestiği Katar, Körfez'de oluşan krizin hafiflemesi için taraf ülkelere uzlaşma çağrısı yaptı.
Takvim Gazetesi yazarı Ergün Diler, körfez krizi ile ilgili kaleme aldığı yazısında önemli tespitler yaptı.
Konya'da yayın yapan Kanal 42 Televizyonuna konuşan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşarak, Türkiye'nin tutumunu eleştirdi.
Pekin yönetimi, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasındaki krizin diyalog ve müzakere yoluyla çözülmesini beklediklerini bildirdi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde FETÖ'cüler arasında geçtiğini belirttiği bir konuşmayı “15 Haziran’a kadar ne olacağını göreceğiz. 'Bu sefer çok kan akacak' d
Eski Mısır Dışişleri Bakanı El Arabi, Katar krizinin izlenen politikanın bedeli olduğunu savundu.
Başbakan Yıldırım, "Bugün ekonomik göstergeler de büyüme oranımız da iyiye gidiyor. Enflasyon da düşme eğilimine girdi." dedi.
İran, Körfez ülkeleri ve Suudi Arabistan’ın Katar ile ilişkilerini keserek, kara, hava ve deniz kapılarını kapamasının ardından Katar’a gıda sevkıyatı yaptığını açıkladı.